Ekonomi

İş Bankası'ndan şok eden ücret! Milyonlar bu haberi araştırıyor! 

Emeklilere yönelik banka promosyonlarına İş Bankası'nın da yaptığı şlan eklendi. Her banka kendi ile çalışılması durumunda verdiği promosyon miktarına, İş bankası da 7.500 TL’ye varan ödeme yapacağını duyurdu. Peki İş bankasından promosyon alma şartları nedir? İşte detaylar...T

SGK emeklileri, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı gerçekleştirmenin rahatlığını İş Bankası ayrıcalıkları ile yaşıyor.

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile 1 Kasım 2022 - 31 Mart 2023 tarihleri arasında geçerli kampanya kapsamında ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı seçen veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na transfer eden SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 7.500 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası'na transfer edenler Maximum Kart ve ek kartları için ücret vermiyor. birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.

Yurt geneline yaygın Şube ve Bankamatiklerimiz vasıtası ile emekli maaşına basitçe erişmek isteyen tüm emeklilerimiz, İnternet Şubesi'nden ve İşCep’ten  emekli maaşlarını transfer edebilir,emekli promosyon başvurusunda bulunabilir ve tüm emekli maaş işlemlerini yapabilirler ya da en yakın İş Bankası 
şubesinden emekli maaşlarını basitçe transfer edebilirler.

 

Emekli Maaşı İş Bankası’na Nasıl Taşınır ve Emekli Promosyonu Nasıl Alınır?

Şubeye gitmeden İşCep, İnternet Şubesi aracılığı ile basitçe; ya da dilerseniz İş Bankası şubelerine uğrayarak emekli maaşınızı İş Bankası'na transfer edebilir ve promosyon başvurusu yapabilirsiniz. Emekli maaşınızı farklı bir bankadan yada PTT aracılığı ile alıyorsanız ve maaşınızda hiçbir bloke bulunmuyorsa, maaş taşıma ve promosyon başvurusu işlemleriniz için şubelere başvurmanıza gerek yok.

Şubeye gitmeden İşCep ve İnternet Şubesi maaş taşıma ve promosyon başvurusu için takip edebileceğiniz adımlar aşağıdaki gibidir:

İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme
İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Başvurusu
İnternet Şubesi > Başvuru - Ürünler > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme
İnternet Şubesi > Başvuru - Ürünler > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Başvurusu

 Ayrıca şubeye gelmeden, e-Devlet’ten banka değişikliği işleminizi yapabilirsiniz. e-Devlet’e İnternet Şubesi ve İşCep vasıtası ile herhangi bir şifreye olmadan giriş yapabilirsiniz. Maaş taşıma işleminiz ardından İşCep, İnternet Şubesi, Telefon Şubesi ve İş Bankası şubeleri aracılığı ile talimatlarınızı hızlıca verebilirsiniz.

Garanti bankası 'daha ne yapayım' der gibi promosyon veriyor! Promosyon artı bonusu duyanlar şok oldu! 

İnternet üzerinden alışveriş yapanlar dikkat! Ziraat bankasının bu fırsatını kaçırmayın! 

Promosyon yarışı hararetlendi! Kampanyanın kralını yaptı! TEB'den 7000 TL promosyon!