Ekonomi

İş Bankası'ndan şok kampanya! 30 Eylül'e kadar herkes yararlanacak! Hemen bakın, fırsatı kaçırmayın!

İş Bankası çok önemli bir duyuru yaptı. İş Bankası tarafından yapılan açıklamada dev bir kampanya paylaşıldı! Kaydolan herkes hemen bir hediye alacak! Hemen bakın, fırsatı yakalayın!İş Bankası'ndan çok önemli bir açıklama geldi

Okulların açılması ile büyük bir alışveriş stresine giren ailelere müjde İş Bankası'ndan geldi. İş Bankası'ndan çok önemli bir açıklama geldi. İş Bankası'ndan gelen mesajda yeni bir kampanya başlatıldığı duyuruldu. Bankadan yapılan açıklamaya göre kampanya 30 Eylül 2022 tarihinde son bulacak. Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte detaylar...

İş Bankası duyurusunda yer alan kampanya 30 Eylül 2022 tarihine kadar geçerli olacaktır. Maximum Mobil’den veya İşcep'ten kampanyaya katılın, 30 Eylül'e kadar eğitim kurumlarında tek seferde yapacağınız 30.000 TL ve üzeri ilk işlemde 300 TL, 40.000 TL ve üzeri ilk işlemde 400 TL MaxiPuan kazanabileceksiniz. Maximum Mobil’de veya İşcep'te “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

Banka yaptığı açıklamada ayrıca başka bir kampanya fırsatını şu şekilde duyurdu:

"Üstelik Maximum Kart'ınızla eğitim sektöründe faaliyet gösteren seçili Maximum anlaşmalı eğitim kurumlarında 1-30 Eylül 2022 tarihleri arasında yapacağınız 2-7 arası taksitli işlemlerde ilave 5 taksit fırsatından da yararlanabilirsiniz."

Ödül kullanımı hakkında detaylı bilgi veren İş Bankası, "MaxiPuan’larınız 5 Ekim 2022 tarihinde yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 30 Kasım 2022’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya, kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 400 TL MaxiPuan kazanabilir." açıklamasında bulundu.

İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum Kart, Maximum Pati Kart, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black, Maximum Genç kredi kartı), Maxipara kartlar ve İş Bankası Bankamatik Kartı ile yurt içi üye işyerlerinden yapılan işlemler kampanyaya dâhil edildiği açıklandı. Kampanya kapsamında puan kazanabilmeniz, harcamalarınızı kampanyaya dâhil kartlarınızla yapmanız durumunda mümkün olacak.  

İş Bankası ayrıca kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahip olduğunu da belirtti.

3 bin 340 TL hesaplara yatacak! Perşembe günü başlıyor! Her ay PTT'den almayı unutmayın!
Dev bankalarda son dakika depremi!  Ziraat, Garanti, Halkbank, ING... Bu habere bakmadan kredi çekmeyin! 
Ailelere müjde! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank peş peşe açıkladı! Hemen başvurana anında hediye!