17 / 07 / 2024

İş Bankası'ndan son dakika kampanyası! 

İş Bankası'ndan son dakika kampanyası! 

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olan İş Bankası'ndan müjde... Banka yeni bir kampanya duyurdu. Kampanya kapsamında 150 TL MaxiPuan kazanma imkanı sunuluyor.


Döviz ve altında al-sat kolaylığı!


Pazarama Market Siparişi'nin yanı sıra, Kargoyla Kapınızda - Online Alışveriş Süpermarket kategorisinden yapılan alışverişler de bu kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek.

Kampanya ek koşulları arasında, Pazarama Market Siparişi'nden yapılacak 150 TL ve üzeri ilk alışverişin, içinde bulunulan ayda gerçekleştirilmesi gerekliliği bulunuyor. Ayrıca, kampanya döneminde iptal edilen veya iade edilen alışverişlerde, yüklenen MaxiPuan'lar geri alınacak.

İş Bankası ndan son dakika kampanyası! 

Kampanya kapsamında kazanılan MaxiPuanlar da belirli bir kullanım süresine tabi tutuluyor. Haziran ayında yapılan alışverişlerden kazanılan MaxiPuanlar, 18 Temmuz 2023 tarihinde yüklenecek ve 31 Ağustos 2023 tarihine kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan MaxiPuanlar ise 1 Eylül 2023 tarihinde silinecek. Kazanılan MaxiPuanlar, Pazarama'daki Online Alışveriş, Market Siparişi ve Araçta Öde menülerinde kullanılabilecek; ancak kuyum alışverişlerinde kullanılamayacak.

Ayrıca, Pazarama Market Siparişi'nde yapılan harcamalar üzerinden işlem anında yüzde 2 Pazarama MaxiPuan da kazanma fırsatı sunuluyor. Bu kampanya ise 30 Haziran 2023 tarihine kadar geçerli olup, alışveriş başına kazanılabilecek Pazarama MaxiPuan tutarı 100 TL ile sınırlıdır. Elde edilen Pazarama MaxiPuanlar, Pazarama'daki Online Alışveriş, Market Siparişi, Dijital Kod Market ve Araçta Öde hizmetlerinde kullanılabilecek; ancak kuyum alışverişlerinde kullanılamayacak.

Türkiye İş Bankası A.Ş, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutuyor.

SONDAKİKA: DEPREM Mİ OLDU? En son deprem nerede oldu? Az önce sallandık mı? 8 Temmuz 2023!
Altının pimi çekildi! Gram altın ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 8 Temmuz 2023!
Dolarda kıyamet koptu! 8 Temmuz 2023 pazar dolar, euro ve sterlin kaç TL? Son dakika!

Geri Dön