Kent Haberleri

İş Bankası’ndan tüm müşterilerine son çağrı! Bu para hesaplara yatacak! Son tarih 31 Mayıs!

Bankalar ardı sıra kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yaptığı işlemlerden kazançlı çıkmalarını sağlıyor. Bu doğrultuda, bir kampanya düzenleyen İş Bankası, kampanyanın bitimine son iki gün kala son bir çağrı yaptı ve kampanya kapsamında müşterilerinin 200 TL kazanacağını duyurdu. Bu çerçevede, giyim alanında bir kampanya düzenleyen İş Bankası, kampanya şartlarına uyan müşterilerinin hesaplarına 200 TL aktarılacağını paylaştı

Hayat pahalılığı ve enflasyon, her geçen gün vatandaşların alım gücünü düşürürken, bankalar da giyim, teknoloji, akaryakıt gibi alanlarla kampanyalar düzenleyerek müşterilerini ekonomik bakımdan rahatlatmaya çalışıyor. Bu çerçevede, giyim alanında bir kampanya düzenleyen İş Bankası, kampanya şartlarına uyan müşterilerinin hesaplarına 200 TL aktarılacağını paylaştı.

 

İş Bankası, resmi internet sitesinden giyim sektörüne yönelik düzenlediği kampanyanın detaylarını ve katılım koşullarını şu şekilde paylaştı:

“Maximum Kart’ınız ile 22 Mayıs 2023 -31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Morhipo'dan bir kerede gerçekleştireceğiniz ilk 2000 TL ve üzeri işleminize dilerseniz MaxiMil olarak da kullanabileceğiniz 200 TL MaxiPuan!”

İşte kampanya detayları...

KAMPANYAYA DÂHİL OLAN İŞLEMLER

İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve Maxipara Kartlar kampanya kapsamında yer almaktadır.

KAMPANYAYA DÂHİL OLMAYAN İŞLEMLER

Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile gerçekleştirilen alışverişler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan işlemler, ürün iptal ve iadeler, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil olmayacaktır.

 

ÖDÜL KULLANIMI

Bir müşteri kampanyadan sadece bir defa yararlanabilir. Ayrıca, en fazla 200 TL MaxiPuan kazanabilir. Kampanya şartlarının sağlanması ve kampanya kapsamında en son kullanılan kartın Maximum Kart olması halinde ödül MaxiPuan olarak aktarılacaktır. Kampanya çerçevesinde kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması halinde ise MaxiMil'e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak aktarılacak ve isteğe bağlı bir şekilfr MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecektir. Hak edilen MaxiMil'ler avans kapatma işleminde kullanılamayacaktır. Kampanya süresince yapılacan alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iadesi halinde yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. Hak edilen MaxiPuanlar 20 Haziran’da alışveriş yapılan karta aktarılacaktır. Aynı zamanda, 31 Temmuz’a kadar (bu tarih dahil) kullanılabilecektir.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Seçim sonrası bu ödemelere peş peşe gelecek zam oranları belli oluyor!

EYT’lilere müjde verildi! İki ödeme birden yapılacak!

Madeni para sorununa yeni çözüm! Ödemelerde yeni dönem başlıyor!