GYO

İş GYO Çekmeköy Ömerli'den 37.9 milyon TL'ye arsa alıyor!

İş GYO, İstanbul ili, Çekmeköy ilçesi, Ömerli Mahallesi'nde yer alan 7 bin 871 metrekare yüz ölçümlü arsayı 37.9 milyon TL'ye satın alacak. İşte ayrıntılar...  

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Çekmeköy/Ömerli arsa alımları hakkında açıklama yaptı. 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul ili, Çekmeköy ilçesi, Ömerli Mahallesi'nde yer alan 7 bin 871 metrekarelik arsayı satın alıyor.

İşte İş GYO'nun arsa alımı ile ilgili o detaylar...

İş GYO, İstanbul ili, Çekmeköy ilçesi, Ömerli Mahallesi 110 Ada, 2,3,7 nolu parseller ile 56 Ada, 5 nolu parselde kayıtlı Kasaba Gayrimenkul İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. mülkiyetindeki toplam 6 bin 929,8 metrekare yüzölçümlü arsa payları ile 56 Ada, 5 no.lu parselde kayıtlı Bayek Tedavi Sağlık Hizmetleri ve İşletmeciliği A.Ş. mülkiyetindeki 941,57 metrekare yüzölçümlü arsa payını resmen satın alıyor.

İş GYO Çekmeköy Ömerli'deki 4 adet parseli 37 milyon 989 bin 800 TL+KDV bedel ile satın alacak ve satın alma bedelini tapu devir tarihinde peşin olarak ödeyecek. İş GYO söz konusu parsellerde proje hayata geçirileceğini açıkladı.

İş GYO'nun satın alacağı Çekmeköy Ömerli'deki 4 adet parsel, imar yollarına cepheli ve Ömerli Mahallesi, Çekmeköy/İstanbul posta adresinde konumlanıyor. Parsellere ulaşım, bölgenin önemli ulaşım arterlerinden biri olan Şile Otoyolu ve Ayvalı Çiftliği Caddesi üzerinden özel araç ve toplu taşıma araçları ile sağlanabiliyor. 

Parsellerin yakın çevresinde; Park Flora Sitesi, Mavi Yeşil Sitesi, Riverside Sitesi ve Alev Okulları yer alıyor. Aynı zamanda parseller Çekmeköy ilçe merkezine 10, Tem Otoyoluna 15, F.S.M Köprüsü'ne 20, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne ise 24 kilometre mesafede konumlanıyor. 

Çekmeköy Ömerli'de yer alan arsalar için geçtiğimiz günlerde hazırlanan değerleme raporunda, parsellerin nihai değeri 42 milyon 95 bin Türk Lirası, KDV dahil toplam değeri ise 45 milyon 462 bin 600 Türk Lirası olarak belirlendi. 

İş GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuzun 06.01.2023 tarihinde yapılan toplantısında; İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Ömerli Mahallesi bulunan, mülkiyeti Kasaba Gayrimenkul İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. ile  Bayek Tedavi Sağlık Hizmetleri ve İşletmeciliği A.Ş.'ye ait olan toplam 7.871,05 m2 yüz ölçümlü arsa paylarının toplam 37.989.800 TL+KDV bedel üzerinden satın alınmasına ve satın alma bedelinin tapu devir tarihinde peşin olarak ödenmesine karar verilmiştir.

Değerleme raporu için tıklayın

İş GYO, Artaş ile masaya oturdu! Profilo AVM için imzalar atıldı!

Akbatı AVM'nin değeri dudak uçuklattı! İşte dev AVM'nin 2022 piyasa değeri!

Koray Kasaba 5. Etap satışta! Yeni proje!