27 / 04 / 2024

İş GYO Inİstanbul Gala satış fiyatları!

İş GYO Inİstanbul Gala satış fiyatları!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

İş GYO Inİstanbul Gala satış fiyatları dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Toplam 788 adet üniteden meydana gelen projede yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor.



Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildiği  Inİstanbul Gala  Evleri'nde 2 bin 100 TL'lik taksitlerle konut sahibi olabilmek mümkün. Proje İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından hayata geçiriliyor.


İş GYO Inİstanbul Gala satış fiyatları konutların metrekarelerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projede yüzde 1 peşinatta 30 ay vade farksız taksit avantajı sağlanıyor. 


Dairelerin büyüklükleri 48 metrekareden başlayan ve 308 metrekareye kadar ulaşan Nef Inİstanbul Rezidans'ta teslimlerin 2018 yılı 2. yarısında gerçekleşeceği planlanıyor. 


Inİstanbul Galan Topkapı lokasyon olarak Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, metroya 100 metre, metrobüse 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Inİstanbul Gala Davutpaşa'da kreş, sinema ve kapalı otopark, asansör, güvenlik, oyun alanları, mescit, yüzme havuzu, basketbol sahası gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor. 


Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa edilen İş GYO Inİstanbul Gala satış fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükseliyor. 


Topkapı Inİstanbul Gala satış ofisi 

Telefon:  444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön