29 / 04 / 2024

Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları!

Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları konutların kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. Teslimlerin 3 yıl sonra gerçekleşmesi planlanan projede 30 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.



Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında olan  Inİstanbul Gala  Evleri eski Topkapı Şişecam Fabrikası arazisi üzerinde hayata geçiriliyor. Proje İş GYO ve Nef tarafından inşa ediliyor. 


Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları dairelerin metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Yüzde 1 peşinatta, kalan bedel için 30 ay vade farksız taksit fırsatı sağlayan proje 788 adet üniteden meydana geliyor. 


Inİstanbul Gala'da daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. 470 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen projenin 2018 yılının 2. yarısında teslim edilmesi planlanıyor. 


Topkapı Inİstanbul Gala'nın sosyal yaşam alanları arasında; basketbol sahası, kreş, asansör, sinema, yüzme havuzu, güvenlik, mescit, kapalı otopark, oyun alanları bulunuyor. 


Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Dairelerin alanları minimum 48 metrekare, maksimum ise 308 metrekareden oluşan projede 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.


Inİstanbul Gala Davutpaşa Konutları metrobüse 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


Inİstanbul Gala satış ofisi iletişim

Telefon:  444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön