GYO

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin değerini açıkladı! İşte o rakam! 

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin 2023 Haziran itibarıyla pazar değeri açıklandı. İşte o rakamlar...  İstanbul İş Kuleleri, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Rumelihisarı Mahallesi, 1420 ada, 1 parselde yükseliyor

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule Değerleme Raporunu yayımladı. 

İstanbul İş Kuleleri, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Rumelihisarı Mahallesi, 1420 ada, 1 parselde yükseliyor. Ankara İş Kule ise Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 ada, 63 parselde bulunuyor. 

Peki İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule gayrimenkullerinin 2023 Haziran değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

İş GYO İstanbul İş Kuleleri kapsamında 45 adet mağaza ile 56 adet büro olacak şekilde 102 adet bağımsız bölümün değeri hesaplandı. 

tıklayın

İş GYO Ankara İş Kule değerleme raporu için tıklayın

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı Mahallesi, 1420 Ada, 1 Parsel'de yer alan taşınmaza ait ekspertiz raporu ektedir. 

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 Ada, 63 Parsel'de yer alan taşınmaza ait ekspertiz raporu ektedir.

Marmara Park AVM'nin değeri 1.4 milyar TL'ye ulaştı! 

Litus İstanbul projesinin değeri belli oldu! İş GYO o rakamı duyurdu!

Torunlar GYO 2023 sonu için 2,5 milyar TL kira geliri hedefliyor!