01 / 05 / 2024

İşbir Holding O’DA markası ile 50 mağazaya ulaşacak!

İşbir Holding O’DA markası ile 50 mağazaya ulaşacak!

Ar-Ge ve inovasyona dayalı üretim sistemiyle çalışmalarına devam eden İşbir Holding O’DA markası ile 50 mağaza ile 50 milyon TL ciroya ulaşmayı hedefliyor.



Ar-Ge ve inovasyona dayalı üretim sistemiyle çalışmalarına devam eden İşbir Holding, 50’nci yılını yeni markası İşbir O’DA ile kutladı. Uzun pazar araştırmalarının ardından mobilya sektörüne girdiklerini söyleyen İşbir Holding CEO’su Metin Gültepe, hedeflerinin 3 sene içerisinde 50 mağaza ile 50 milyon TL ciroya ulaşmak olduğunu belirtti. Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, cironun yüzde 2’sini Ar-Ge çalışmalarına ayıran şirket, şu anda İstanbul ve Çorlu’da olmak üzere iki O'Da mağazasını tüketicilerin beğenisine sundu.

EKONOMİYE KATKI

Yataklarda gösterdikleri titizliği mobilyada da gösterdiklerini söyleyen Gültepe, “Biz 24 saatlik yaşam süresinin üçte birini oluşturan uyku dönemine yönelik çalışmalar sergilemiştik. İşbir O’DA konsepti ile de, kalan üçte ikilik dönemdeki rahat ve konfora ilişkin çözüm getirme gayretinde olacağız. Üretimi kendimiz yapmayacağız. Kapasitesini tam olarak kullanamayan boşta olan tesislere yaptıracağız. Böylece bu tesislerde hem kapasite kullanımı artacak hem de dolaylı olarak buradaki tesislerde istihdam oluşturup ekonomimize destek vermiş olacağız” diye konuştu. Gültepe, ekonomi zora düştüğünde 1 işçi dahi çıkarmadıklarını dile getirerek 2019'da grup olarak 2 bin 500 çalışana ulaşmayı planladıklarını belirtti.
 


Geri Dön