05 / 05 / 2024

İshak Gündoğan kimdir?

İshak Gündoğan kimdir?

Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan kimdir? İshak Gündoğan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İshak Gündoğan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte İshak Gündoğan...



İshak Gündoğan kimdir?

Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"Mahmudiye İlçesi Türkmenmecidiye köyünde 1961 yılında dünyaya geldim. İlkokulu Türkmenmecidiye köyü ilkokulunda bitirdim. Genç yaşta babam tarafından ailenin idari sorumluluğu bana verildi. Tarımla iştigal etmekteyim. Çiftçilik mesleğimi her zaman araştırarak modern ürün deseni çok olan yolu seçtim. Evli ve 4 çocuk babasıyım.


1994 – 1999 yılları arasında Türkmenmecidiye köyünde Köy Muhtarlığı 1. Azası olarak görev yaptım, kısa dönem muhtarlık yaptım. 1996 – 1997 yıllarında Türkmenmecidiye köyü sulama kooperatifinde başkan yardımcılığı görevinde bulundum. 22.02.1997 tarihinde Mahmudiye Ziraat Odası meclis başkanlığı görevine seçildim. 26.02.2001 tarihinde Mahmudiye Ziraat Odası meclis başkanlığı görevine seçildim. Başkanlık görevimi 17.02.2011 tarihine kadar yürüttüm halen ziraat odası meclis kurulu üyeliğimi devam ettirmekteyim. 2004 yerel seçimlerinde Mahmudiye İlçesinden CHP İl Genel Meclis Üyesi seçildim. 2009 yerel seçimlerinde tekrar Mahmudiye İlçesinden CHP İl Genel Meclis Üyesi seçildim ve İl Genel Meclisindeki CHP Grup Başkan Vekilliği görevlerini yürüttüm. 2013 yılında CHP yerel yönetici eğitimine katıldım.


Kendimde hissettiğim sorumluluk anlayışıyla en güzel hizmetlere layık olan Mahmudiye ilçeme ve Mahmudiye’li hemşerilerime faydalı olmak düşüncesi ile mantıklı projeler üreterek bölgeme yatırımlar kazandırmak için Mahmudiye İlçesi Belediye Başkanlığına aday oldum ve 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde İlçe halkımın teveccühleri ile Mahmudiye İlçesi Belediye Başkanlığını kazanarak, Büyükşehir’e bağlı ilçe Belediyesi olan Mahmudiye’mize hizmet için yola çıktım."







Geri Dön