16 / 05 / 2024

İSİAD 2014 vizyonunu belirledi!

İSİAD 2014 vizyonunu belirledi!

İstanbul Sanayici ve İş Adamları Derneği (İSİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri 2013 yılı değerlendirmesi ve 2014 İSİAD Vizyonunu belirlemek Balıkesir Sındırgı Obam Termal Otel’de bir araya geldi...



Küreselleşen ekonomik süreçte insana ve çevreye duyarlı, girişimci ruha sahip iş anlayışıyla İstanbullu iş adamlarına hizmet veren İstanbul Sanayici ve İş Adamları Derneği (İSİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri 2013 yılı değerlendirmesi ve 2014 İSİAD Vizyonunu belirlemek Balıkesir Sındırgı Obam Termal Otel’de bir araya geldi.

 

700’e yakın İstanbullu iş adamını çatısı altında buluşturan İstanbul Sanayici ve İş Adamları Derneği (İSİAD) Yönetim Kurulu üyeleri Balıkesir Sındırgı Obam Termal Otel’de biraraya gelerek 2014 İSİAD vizyonunu belirledi.

 

İSİAD Yönetim Kurulu üyeleri 2 gün boyunca devam eden ve 4 oturumda gerçekleştirilen toplantılarda 2013 yılının değerlendirmesini yaparken 2014 yılı hedeflerini konuştular.

Toplantılar sonunda değerlendirmeler yapan İSİAD Başkanı Cihat Özbekli, devam eden çalışmalarına yeni projeler ekleyerek iş adamlarına hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti. Yeni dönemde her sektör için farklı projeler gerçekleştireceklerini söyleyen Özbekli, “2014 yılında en büyük hedefimiz üye sayımızı 1000’nin üzerine çıkarmak ve daha fazla İstanbullu iş adamına hizmet vermek” dedi.

 

Gerçekleştirilen toplantılar sonunda şu kararlar alındı;

-          Her ayın  3. Cumartesi günü sabah saat 10: 00’da İSİAD Business Forumlar gerçekleştirilecek. Üyeler arası iş forumları düzenlenecek. Böylece sektörler birbirlerini yakından tanıyacaklar. Forumda firmalar iş yaparken aldıkları ve sattıkları ilk 5 ürünü belirtecek ve bu şekilde birbirleri ile ticaret yapma imkanı bulacaklar.


-          2014 yılı Haziran ayına kadar 1001 üye sayısına ulaşılacak.


-          Boğaziçi ve Vizyon programları her 3 haftada bir düzenlenecek. Programlar kapsamında sektöründe öncü isimlerin katılımları ile deneyimlerinin paylaşılması sağlanacak.


-          7 Tepe 7 Kıta kapsamında 7 stratejik hedef ülkeye iş gezileri düzenlenecek Tamamen İstanbullu iş adamlarının ihracat yapmasını teşvik etmek için buna odaklı bir iş gezisi olacak. Bu kapsamda hedef ülke gezileri ile ülkelerin tüm iş süreçleri araştırılacak. Ekonomik olarak her yönüyle incelenerek yazıya geçirilecek.  Ardından o ülkelere iş gezisi düzenlenecek.


-          2014 yılında bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirilecek. Halkla sanayici iş adamları bir araya gelmesini sağlayacak bir proje tasarlanacak.


-          Yönetimin görev dağılımı ise şöyle belirlendi:


Üye İlişkileri Sorumlusu: Gündoğan Koca

Üye İlişkileri Komisyon  Sorumlusu ve Yardımcısı: Burak Balta, Metin Kaleciklioğlu

Medya Komisyon Sorumlusu: Cem Kaya, Yener Beyaz

Protokol Komisyonu Sorumlusu: Eren Ketenci, Ali Kemal Tarlak, Hasan Samancı  

Dış İlişkiler Komisyonu: Levent Egel, Mehmet Gökdeniz

Medya Tanıtım: Osman Gülsoy, Onur Beyaz

Eğitim Komisyonu: Eren Ketenci, Mehmet Gökdeniz       

Sosyal Sorumluluk Komisyonu Sorumlusu: Metin Kaleciklioğlu



Geri Dön