30 / 04 / 2024

İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi açıldı!

İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi açıldı!

Türkiye, Orta Doğu, Orta Asya, Balkanlar ve Avrupa’dan gelen birçok hastaya tedavi hizmeti veren Batıgöz Sağlık Grubu’na ait İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi Hatay’da açıldı. 



Dünyanın dört bir yanından birçok hastaya tedavi olanağı sunan Batıgöz Sağlık Grubu, Hatay'da İskenderun Tıp Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. 

Milliyet'te yer alan habere göre; 2004'ten bu yana edindiği sağlık deneyimi ile yatırımlarını planlayan, geleceğin sağlık hizmeti standartlarını oluşturma vizyonu ile ilerleyen Batıgöz Sağlık Grubu, İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi ile bölge halkına dünya standartlarında etik ve kaliteli sağlık hizmeti sunacak.

Üstün teknolojik donanım, ulusal ve uluslararası platformlarda önemli işlere imza atmış hekim kadrosu, tecrübe ve bilinçli bakımla hastanın bedensel, psikolojik iyileşme sürecine katkıda bulunacak merkezde Türkiye’nin yanı sıra Orta Doğu, Orta Asya, Balkanlar ve Avrupa’dan gelen birçok hastaya tedavi verecek.

Batıgöz İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi Başhekimi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Firas Şimşek, Batıgöz İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi'nin, toplumun her kesiminden hastaya yüksek kalitede sağlık hizmeti sunmak ve sağlık sektöründe istihdam yaratarak ülke ekonomisine katkı sağlamak ilkesiyle kurulduğunu vurgularken, şu açıklamalarda bulundu: 

"Sürdürülebilir kaliteli hizmet anlayışımız ile uluslararası bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen grubumuz İskenderun’da hasta memnuniyetini en üst seviyelere çıkararak, güvenilir ve kaliteli sağlık hizmetini toplumla buluşturmayı hedeflemektedir. Batıgöz İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi’nde teknolojik alt yapımızın göz alanında kullanılabilecek en üst teknolojilere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Lazer ya da katarakta ait teknolojilerde, dünyada kullanılabilecek en üst teknolojiye sahip olmanın yanı sıra cihaz parkuru, hekim altyapısı ve mevcut teknolojiyi kullanabilme deneyimi de çok büyük bir önem taşıyor. Merkezimizde; hasta güvenliği, etkin ve kaliteli hasta bakımı önceliğiyle dünyanın önde gelen kurumlarıyla eşit kalitede ve Sağlık Bakanlığı Hizmet Kalite Standartları ile (SHKS) tam uyum içerisinde hizmet verilmektedir. Türkiye de özel sağlık sektörü şu an birçok Avrupa ülkesinden çok daha gelişmiş durumda. Sağlık sektörü sadece binayla, cihazla olmuyor. En büyük sürükleyici güç ‘’nitelikli sağlık personeli’’ ve bunların başında da hekimler geliyor. Grubumuz sahip olduğu bu gücü kullanarak hizmet verdiği şehirlerde yüksek kalitede hizmet anlayışını öne çıkararak uluslararası arenadaki başarısını kanıtlamıştır. Kendi alanında uzman ekibi ile en son teknoloji ve tedavi yöntemlerini kullanarak sunulan grup hizmetleri, markamızın Avrupa’da rakiplerinden ayırt edilmesini sağlıyor."
 

Hatay İskenderun Düğünyurdu projesi satışa çıktı!


Geri Dön