02 / 05 / 2024

İskenderun TOKİ Evleri başvuruları ne zaman?

İskenderun TOKİ Evleri başvuruları ne zaman?

TOKİ İskenderun'da 4 bin 500 adet konut hayata geçirecek. Projede yer alan konutlar alt gelir grubu ve orta gelir grubuna özel olarak satışa çıkarılacak. Peki İskenderun TOKİ Evleri başvuruları ne zaman?



TOKİ İskenderun Konutları 450 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. 


TOKİ İskenderun Evleri başvuruları için; konut uygulamasının yapılacağı yerleşim briminde en az 1 yıldır ikamet ediyor olmak veya uygulama yapılan ilçe nüfusuna kayıtlı olmak, alt gelir grubunda hane halkı aylık gelirinin 3.200 TL altında olması gibi şartlar aranıyor. 


İskenderun Belediye Başkanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 4 bin 500 konutun satışa sunulduğu İskenderun Toplu Konut Projesi'nde taksit ödemeleri teslimden itibaren kabul edilecek. 


İskenderun  TOKİ  Evleri başvuruları ne zaman?

İskenderun Belediyesi Sanat Merkezi' nde (Eski Nikâh Salonu) yapılacak olan TOKİ İskenderun Konutları başvuru dönemi yarın saat 14.00'te gerçekleşecek törenle başlayacak. 




Geri Dön