15 / 05 / 2024

İskilip Belediyesi TOKİ için çalışıyor!

İskilip Belediyesi TOKİ için çalışıyor!

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, çocuklara ve gelecek kuşaklara daha iyi bir gelecek hazırlamak için gece gündüz gayret içinde olduklarını belirterek, "İlk günkü heyecanla hızımızı kesmeden yola devam edeceğiz." dedi.



Kentte kanalizasyon, yağmur suyu alt yapı çalışmalarının bitirildiğini, elektrik kablolarının yer altına alınması çalışmalarının belirli aralıklarla devam ettiğini belirten Başkan Recep Çatma, "Hayalimizdeki İskilip İçin Çalışıyoruz" dedi.

 

Kış ayının sonlarına doğru İskilip'te alt yapı çalışmalarının tekrar hız kazanacağına değinen başkan Çatma, geriye kalan alt yapı çalışmalarından şehir şebeke suyu ve doğalgaz hattının döşenmesi çalışmalarının ivedi bir şekilde tamamlanması için bütün imkânlan seferber edeceklerini söyledi. 


Hedeflerinin 2016 yılının kış ayında İskilip'te doğalgazın yakılmaya başlaması olduğunun altını da çizen başkan Çatma, Osmancıktan İskilip'e gelecek doğalgaz ana boru hattı projesinin tamamlandığını ifade etti. 


2016 Yılında tamamen bitirilmesi planlanan alt yapı çalışmalarından Kanalizasyon, Yağmur Suyu, Elektrik Kablolarının yer altına alınması. Şehir Şebeke Suyu ve Doğalgaz Hattının döşenmesi projelerinin bitimi ile birlikte İskilip'i sıcak asfaltla kavuşturacaklannı ifade eden Çatma, 2017 yılında İskiRecep Çatma lip'e farklı bir pencere açılacağını kaydetti. 

Alt yapı çalışmalarının yanında, seçim çalışmalarında vaat ettikleri projeleri de yakından takip ettiklerini ifade eden Başkan Çatma, bilindiği üzere İskilip-Çankırı yolunun yapım ihalesinin yapıldığını, yüklenici firmadan kaynaklanan sebepler nedeniyle inşaatı yarım kalan 100 Yataklı İskilip Abf Hoca Devlet Hastanesinin yapım işinin yeniden ihale edildiğini kaydetti İskilip'i  TOKİ  ile buluşturmaktaki kararlılığını bir kez daha dile getiren Çatma, bu yıl içerisinde TOKİ projesinin de hayata geçirilmesi için yoğun çaba ve gayret içerisinde olduklannı söyledi. 


İskilip'e can suyu olacak Kargın Sulama Gölcti Projesi ile de yakından ilgilendiklerini, ihale müjdesini en kısa zamanda vermek için canla başla çalıştıklarını söyleyen Çatma, İskilip'e kazandırmayı planladıkları Açık Tarım Cezaevi projesinin de teknik çalışmalarının hızla sürdüğünü belirtti. 


Çatma yaptığı açıklamada "İnşallah önümüzdeki günlerdaha güzel olacak. Çalışmalarımızın olumlu etkileri bu yılın sonlarında hissedilecektir. MillctvekillerimizTBMM İdare Amiri Salim Uslu, Cahit Bağcı ve Murat Yıldtrım'ın destek ve katkılarıyla İskilip'i yeniden imar etmeye kararlıyız." dedi.


Çorum hakimiyet


Geri Dön