28 / 04 / 2024

İSKOM'dan Tamer Özyurt'a plaket!

İSKOM'dan Tamer Özyurt'a plaket!

Geçtiğimiz günlerde kurulan Ödül İstanbul Komşuları Derneği (İSKOM) Özyurtlar Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'a bir şükran plaketi takdim etti.



 

Ödül İstanbul Komşuları Derneği (İSKOM), Özyurtlar Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'a bir şükran plaketi takdim etti.

 

İSKOM Yönetim Kurulu Başkanı Müyesser Dulundu tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şu şekilde;

 

Sevgili İSKOM üyelerimiz ve komşularımız;

Maddi ve manevi desteğini bizlerden esirgemeden inşaatımıza tekrar hayat vererek bizler için bir Ödül İstanbul’u yaratan Özyurtlar Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt'a Ödül İstanbul Komşuları Derneği İSKOM olarak bir şükran plaketi takdim ederek tüm mağdur komşularımızın hayır duasını ilettik.

Yapılan toplantıda inşaat hakkındaki tüm sorularımızı Tamer beye iletip kendisinden de tüm samimiyetiyle cevaplar alınmıştır. Şu an çalışma olan bloklar bitince diğer bloklara geçileceği, bu sırada biten bloklarda ince işçiliğe başlanacağı, blok blok teslimleri gerçekleştirebilecekleri, inşaatımızın tüm yasal sürecini tamamladığı için hiçbir sorun olmadığı, muvaffakname alarak Özyurtlardan tapu bekleyen komşularımıza ise birkaç gün içinde tapularının verileceği bilgileri alınmıştır.

Ödül İstanbul Komşuları Derneği olarak; inşaat şirketimizin ve projemizin her zaman arkasında ve en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz...

İSKOM Yönetim Kurulu Başkanı
Müyesser Dulundu

 

2015 tarihinde Ukracity Komşuları Derneği olarak faaliyete geçen UKOM derneği, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen  olağanüstü genel kurul sonucu tüzük değişikliği ile bundan sonra yoluna Ödül İstanbul Komşuları Derneği (İSKOM) olarak devam etme kararı aldı. Yapılan olağanüstü genel kurulda üyelerinden aldığı güven oyu ile 3. kez dernek başkanlığına Müyesser Dulundu seçildi.

 


Geri Dön