İş Fırsatları

İŞKUR açıkladı! KPSS şartsız 112 bin ilkokul mezunu personel alınacak! İşte detaylar!

İş arayan vatandaşlar, İŞKUR sayfasını düzenli olarak takip etmektedir. İşte yeni bir İŞKUR personel alım duyurusu!Bu ilanlar kapsamında toplam 112 bin personel alımı yapılacağı duyuruldu

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün kurumsal internet sitesi üzerinden çok sayıda önemli ilanlar yayımlandı. Bu ilanlar kapsamında toplam 112 bin personel alımı yapılacağı duyuruldu.

İşte o ilanlara dair merak edilen detaylar…

İŞKUR 112 bin personel alımı yapacağını bildirdi. Bu ilanlarda farklı kadrolarda personel alımı yapılacağının altı çizilirken, bu ilanlara İŞKUR’a girildikten sonra e-Devlet ile giriş kısmından giriş yapılarak başvuru yapılabileceği ilgili adayların bilgisine sunuldu. Söz konusu ilanlara en az ilkokul mezunu adayların başvuru yapabildiği belirtilerek ilanlara göre özel şartların da olabileceği açık bir şekilde ifade edildi.

İşte İŞKUR 112 bin personel alımına dair araştırılan ayrıntılar…

KPSS ŞARTI ARANMIYOR!

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü yani İŞKUR sayfasında şu anda 112 bin açık personel alımı yer almaktadır. 31 Ağustos itibari ile bu yeni ilanlara başvuru yapılabiliyor. Özel sektör personel alımları olduğu içinde kaynaklı olarak da KPSS şartı aranmıyor.

İŞKUR 112 BİN PERSONEL ALIMI İÇİN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

İlanlara başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranıyor. Adayların genel şartlara uyma zorunluluğu olması gerekiyor. Genel şartlar sağlandıktan sonra adayların başvuru yapacakları ilana göre belirlenen özel şartlara haiz olması gerekiyor. Bu şartlar ise şöyle paylaşıldı:

BAŞVURU AYRINTILARI NELERDİR?

İŞKUR resmi sayfası üzerinde yer alan bilgiler ışığında tüm ilanlara ulaşılabilir ve istenilen kadroya tıklayarak o kadronun ilanları görüntülenebilirsiniz. Aynı zamanda da e-Devlet ile giriş bölümünden giriş yapılarak da başvuru yapılabilir.

PTT’ye koşun! Evdeki kişi sayısına göre ödeme alabilirsiniz! İşte detaylar!

Köklü bir zam geliyor! Duyanlar stok yapmaya başladı! İşte detaylar!

Okul servis ücreti nasıl hesaplanır 2022? En yakın ve en uzak okul servis ücreti ne kadar?