İş Fırsatları

İŞKUR Çarşı ve Mahalle Bekçi alımını duyurdu! İşte bekçi alımı tarihleri!

Bekçi alımına dair İŞKUR yeni bir ilanı duyurdu. İşte bekçi alımı tarihleri ve başvuru şartları!Bekçi olmayı isteyen kişiler, bekçi alımı başvuru tarihlerini ve şartlarını bilmek istiyor

Bekçi alımına dair ilanlar vatandaşlar tarafından büyük bir merakla takip ediliyor. Bekçi olmayı isteyen kişiler, bekçi alımı başvuru tarihlerini ve şartlarını bilmek istiyor.

İşte binlerce kişinin merakla araştırdığı Çarşı ve Mahalle Bekçi alımına dair sorgulanan ayrıntılar…

BEKÇİ ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ NEDİR?

Bekçi alımı için başvurular 5 ile 12 Eylül arasında yapılacak.

BEKÇİ ALIMI HANGİ İLLER İÇİN GEÇERLİDİR?

İŞKUR’un yayınladığı ilana göre birçok ilden bekçi alımı olacak. İlana göre; Çanakkale, Giresun, Bursa, Denizli, İstanbul, Antalya, Kırklareli, İzmir, Tekirdağ ve Gaziantep'te bekçi alımı yapılacak. Kocaeli'de engelli kategorisinden de 1 Çarşı ve Mahalle Bekçisi olarak personel alımı yapılacak.

ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİ ALIMI ŞARTLARI NELEDİR?

Yayınlanan ilanda bekçi alımı için belirtilen bazı şartlar şöyledir;

- T.C. Vatandaşı olma şartı,

- İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olma, yurt dışı okullardan mezun olanların da denklik belgelerinin olması gerekir.

- 18 yaşını tamamlamış olma,

- Fiziki şartlarda erkeklerde ve kadınlarda herhangi bir sıkıntı yaşatacak engele sahip olunmaması. Engelli adaylar için de gerekli şartlar ilanda belirtilmiştir.

- Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını yerine getirmeleri, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan cezaların olmaması gerekir.

- Başvuruda bulunulacak il içinde yaşıyor yani ikamet ediyor olmak.

BEKÇİ ALIMI BAŞVURU EKRANI

Belirtilen şartları taşıyan adaylar, başvuru ekranı üzerinden başvurularını yapabilir. Adaylar, aynı zamanda e-devlet üzerinden de başvuruda bulunulabilir.

BEKÇİ ALIMI İŞ TANIMINA DAİR BİLİNMESİ GEREKENLER!

Bekçi alımının yapılacağı firma iş tanımını açıkladı. İş tanımı şu şekilde belirtildi; Makine imalatı yapan firmada bekçi olarak çalışacak bay personel istihdam edilecektir. Emekli adaylar da pozisyon için değerlendirilecektir. En çok sorulan sorulardan biri de çalışma saatleridir. Çalışma saatleri 08:00 ile 18:00 arasındadır. Daha detaylı bilgilere ulaşmak isteyenler, İŞKUR’un resmi internet sayfasını ziyaret edebilir ve istedikleri bilgilere oradan ulaşabilir.

Okul servis ücreti nasıl hesaplanır 2022? En yakın ve en uzak okul servis ücreti ne kadar?

10 Eylül evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte 10 Eylül 2022 evde bakım maaşı yatan iller!

Ziraat Bankası emeklilere ne kadar promosyon veriyor 2022? İşte detaylar!