28 / 04 / 2024

İŞKUR, KPSS sınavına gerek olmadan ilkokul mezunu adayları için iş fırsatları sunuyor! 

İŞKUR, KPSS sınavına gerek olmadan ilkokul mezunu adayları için iş fırsatları sunuyor! 

Toplamda 14 farklı şehirdeki hastaneler, işçi alımı yapacak ve çeşitli pozisyonlarda personel arayışına başladı. Bu iş fırsatları arasında şoförler, beden işçileri, aşçılar, güvenlik görevlileri ve temizlik personeli gibi çeşitli görevler bulunmaktadır. İşte ilgili ilan detayları…



Türkiye genelinde 14 farklı Şehir Hastanesi, İŞKUR aracılığıyla personel alımı yapacak!  Şehir Hastaneleri, personel alım sürecine hız kesmeden devam ediyor. Bu alımlar, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla ilan ediliyor ve 14 farklı Şehir Hastanesinin ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor. Alım yapılan kadrolar arasında KPSS puanı gerekmeyenler olduğu gibi, bazı kadrolar için en az ilkokul mezunu olma şartı aranıyor. Başvuru şartları ve ilan detaylarına dair merak edilen bilgilere İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Başvuru şartları nelerdir?

İŞKUR platformu üzerinde yayınlanan ilgili iş ilanı için genel başvuru şartları şunlardır:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • 18 yaşını tamamlamış olmak
  • Kamu haklarından yararlanıyor olmak
  • En az ilkokul düzeyinde mezun olmak

İŞKUR, KPSS sınavına gerek olmadan ilkokul mezunu adayları için iş fırsatları sunuyor! 

Nasıl başvuru yapılır?

İŞKUR üzerinden Şehir Hastanesi personel alımı başvurusu yapmak için belirli adımları takip etmek gerekir. Öncelikle e-Devlet şifrenizle veya mobil imza gibi kimlik doğrulama yöntemleriyle e-Devlet sistemi üzerinden giriş yapın. İŞKUR resmi web sitesine giriş yapmak için "https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx" adresine giriş yapmalısınız. Ana sayfada karşınıza çıkan arama bölümüne "ŞEHİR HASTANESİ" veya istediğiniz bir şehir hastanesi adını yazın ve arama butonuna tıklayın. Ardından isteğinize uygun olan ilanlar listelenecektir. Bu ilanlar arasından başvuruda bulunmak istediğiniz iş pozisyonunu seçin. Burada size uygun olan iş ilanını bularak başvuru yapabilirsiniz.

Hangi şehir hastanelerine alım yapılacak?

  • Adana Şehir Hastanesi için 30 Sterlizasyon Görevlisi ve Beden İşçisi
  • Ankara Şehir Hastanesi İçin 10 Beden İşçisi
  • Bursa Şehir Hastanesi için 25 Temizlik Görevlisi ve Çamaşırcı
  • Eskişehir Şehir Hastanesi için 5 Temizlik Görevlisi ve 2 Sterilizasyon Görevlisi

Hastane ve pozisyonlar sadece bunlarla sınırlı değildir. İlan detaylarında hastaneler ve aranan personel pozisyonları yer almaktadır. Dolayısıyla İŞKUR’un resmi sitesine gitmeniz gereklidir.

İlkokul mezunlarına müjde! İŞKUR hastanede çalışacak personel alacak! Hasta kabul-kayıt görevlisi, temizlik personeli...

İŞKUR'dan son dakika duyurusu! 67 binden fazla personel alınıyor! Beden işçisi, güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi..

Başvurusunu eksiksiz yapana İŞKUR’dan 10 bin 650 TL ödeme! İŞKUR resmen açıkladı!


Geri Dön