19 / 05 / 2024

İŞKUR ortaokul mezunu ve KPSS’siz personel alacak! Başvuruyu kaçırmayın son 2 gün!

İŞKUR ortaokul mezunu ve KPSS’siz personel alacak! Başvuruyu kaçırmayın son 2 gün!

İş arayanlar İŞKUR’un güncel iş ilanlarını takip etmektedir. İŞKUR yeni iş ilanlarını açıkladı. İşte detaylar!



İŞKUR tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde Çorum İskilip Öğretmenevine personel alımı yapılacağı belirtildi. Kurum dışı ilanlar için resmi web adresi üstünden yayınlanırken istihdam edilmek için personel alımı yapılacak. Ortaokul mezunu kadrolu personel alımı yapılacağı belirtilirken ayrıntılar belli oldu.

ÖĞRETMENEVİNE KAÇ KİŞİ ALIMI YAPILACAK?

Çorum İskilip Öğretmenevi çerçevesinde yapılacak personel alımları içinde ayrıntılar belli oldu. İki kişilik kontenjan olduğu belirtilirken aşçı ve garson alımı yapılacağı belirtildi.

PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI!

Çorum İskilip Öğretmenevinde çalışmak adaylardan bazı şartları yerine getirmeleri isteniyor. Çorum İskilip Öğretmenevinde çalıştırmak için personel alımı yapılacağı belirtildi ve adayların taşıması gereken şartlarda netleşti. Çorum İskilip Öğretmenevi bünyesinde çalışacak olan adaylardan istenen başvuru şartları şu şekilde belirtilmiştir;

  • Öncelikle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olunması gerekir,
  • Başvuru yapacak olan adayların en az ortaokul mezunu olunması gerekir,
  • Kamu haklarından mahrum olmaması gerekir,
  • Çalışmaya engel bir durumunun olunması gerekir,
  • Vardiyalı ve aynı zamanda esnek çalışma saatlerine uyum sağlaması,
  • İletişimi güçlü, güler yüzlü, dinamik, takım çalışmasına yatkın olması isteniyor,
  • Çorum İskilip ilçesinde ikamet ediyor olması,
  • Adayların disiplinli olması gerekmektedir,
  • Aşçı ve garson alımı çerçevesinde ustalık ve Usta öğreticilik belgesinin, İş Sağlığı ve Güvenliği belgesinin, Hijyen belgesinin, İş ve İnsan İlişkileri Geliştirme Uyum Semineri belgesinin olması şartı aranıyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

Çorum İskilip Öğretmenevinde çalışmak için adayların başvuru yapmaları gerekmektedir. Öncelikle bu iş alımında adayların 25 Nisan 2023 tarihine kadar başvuru işlemlerini bitirmesi isteniyor.

 Her bir adaylar başvuruları Meydan Mah. Dr. Sadık Ahmet Caddesi No:12 İskilip/Çorum adresine yapacak. İstenilen belgeler ile birlikte adayların bizzat kendileri başvuru yapması gerekiyor.


Geri Dön