Kent Haberleri

İŞKUR üç ilde çok sayıda personel alacak! Son başvuru tarihi 17 Nisan!

İŞKUR resmi internet sitesinde yer alan ilanlara göre üç ilde İşbaşı Eğitim Programı doğrultusunda açılan kurslara personel alımı gerçekleştirilecek. İlgili kadrolara başvuru yapacak adaylarda aranan genel şartlar ve başvuru sürecine ilişkin tüm detaylar belli oldu. Söz konusu kurslara kabul edilen personellere 6 bin 870 TL ücret ödeneceği ve bunun yanı sıra, kurs sona erdiği zaman da belirli bir süre istihdam teminatı verildiği de ifade edildi

İŞKUR İşbaşı Eğitim Programı doğrultusunda yayımlanan ilanlara göre üç ilde personel alımı yapılacak. Söz konusu kurslara kabul edilen personellere 6 bin 870 TL ücret ödeneceği ve bunun yanı sıra, kurs sona erdiği zaman da belirli bir süre istihdam teminatı verildiği de ifade edildi. İşte İŞKUR ilanları ile ilgili tüm merak edilenler...

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İŞKUR’un resmi internet sitesinde yer alan ilanlara göre İşbaşı Eğitim Programı doğrultusunda üç şehirde personel alımı gerçekleştirileceği duyuruldu. İlgili kadrolara başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru şartları şu şekilde oluştu:

İşte merak edilen tüm detaylar...

NE KADAR ÖDENECEK?

İŞKUR İşbaşı Eğitim Programı doğrultusunda ilgili alanlarda görevlendirilen personellere; iş arayan statüsündekilere günlük 211,55 lira, öğrencilere günlük 158.66 lira, işsizlik ödeneği alan yurttaşlara günlük 105,78 lira ödeme yapılacağı ifade edildi.

Geleceğin meslekleri olarak görülen İŞKUR kurslarına katılan vatandaşlara da günlük 232,71 lira ödeme yapılacağı aktarıldı.

Başvuru yapacak adayların ayrıntılı bilgi alması için İŞKUR resmi internet sitesini ziyaret etmeleri gerektiği belirtildi.

İŞKUR PERSONEL ALIMI YAPILACAK ŞEHİRLER

Alım yapılacak kadrolara ilişkin detaylara yukarıdaki ilan numaralarından ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Altına ilişkin nokta atışlar yapan ünlü ekonomist yeni rekor için  peş peşe tarih verdi!

Temmuzda yapılacak zamla birlikte emekli maaşı ne kadar olacak? Bir bir hesaplandı!

Bu başvuruyu eksiksiz yapanların hesabına bir yıl boyunca 650 TL yatacak! Bakan Derya Yanık tek tek açıkladı!