Altın & Gümüş

İslam Memiş açıkladı! Altının makus tarihinin değişeceği gün geldi çattı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altında dengelerin değişeceği tarihi verdi. İşte detaylar!Vatandaşlar ise fiyatların ne kadar olacağını merak ediyor

Yatırımcılar altına dair endişeli. Vatandaşlar ise fiyatların ne kadar olacağını merak ediyor. Uzman isim tarafından yapılan açıklamalara göre altın fiyatlarında büyük bir değişiklik yaşanacak. İslam Memiş tahminleri ile son kez uyardı. İşte detaylar…

İSLAM MEMİŞ’TEN İŞTE O TARİH!

Son zamanlarda düşüş yaşayan altın fiyatlarına dair pek çok uzman tarafından açıklamalar geliyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş son dakika gelişmelerine dair değerlendirmelerini takipçileriyle paylaştı

Memiş, altına yatırım yapan vatandaşları uyardı. Altına dair yapılan son açıklamada "15 Şubat 2023" tarihini hedef olarak gösterdi. İsabetli tahminleri ile bilinen uzman isim bu sözleri ile yatırımcıları sakinleştirmeye çalışıyor.

Peki 15 Şubat tarihinde ne olacak?

ALTIN FİYATLARI DÜŞECEK Mİ?

Altın fiyatlarında yaşanan ani düşüş ile birlikte endişelenen yatırımcılara uzmanlar tarafından açıklamalar geldi. ABD enflasyon rakamlarını bekleyen altın yatırımcılarına cevap geldi. Geçtiğimiz günlerde açıklanan rakamlar altın fiyatlarının yükselmesine sebep oldu.

Beklentilerin üzerinde yer alan rakamlar ise yatırımcıyı şaşırtırken yaşanan yükseliş uzun sürmedi. Kısa bir sürenin ardından altın fiyatlarında yeniden düşüşler yaşandı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ise altın fiyatlarına dair beklenen açıklamaları yaptı.

YATIRIMCILAR DİKKAT ETSİN!

15 Şubat 2023 tarihinin üzerinde duran uzman isim İslam Memiş altın yatırımcılarına uyarılarda bulundu. Altın fiyatlarının 15 Şubat tarihi ile yükselişe geçeceğini duyurdu. 2023 yılında altın ve gümüş fiyatlarının rekor kıracağını iddia eden uzman isim 15 Şubat tarihine kadar düşüşlerin devam edeceğini de belirtti.

ONS altın fiyatına değinen uzman isim kritik açıklamalarda bulundu. ONS altın değerinin 1900 ile 1950 dolar arasında sıkışıp kaldığının altını çizdi. Gram altın yatırımcılarına seslenerek ONS altın fiyatının 1850 ile 1860 dolar seviyelerine düşmesiyle beraber gram altın tarafına giriş yapılması gerektiğini belirtti. Altın yatırımcıları tarafından yoğun ilgi gören açıklamalar ile birlikte altın fiyatlarında yaşanan düşüşler sürüyor. 15 Şubat 2023 tarihi itibariyle yükselmesi beklenilen gram altın fiyatları yatırımcıların umudu oldu.