30 / 06 / 2024

İslam Memiş altın alımı rakam verdi! Bu rakamı gören alsın! Altın o günden sonra füze gibi fırlayacak

İslam Memiş altın alımı rakam verdi! Bu rakamı gören alsın! Altın o günden sonra füze gibi fırlayacak

Altın fiyatlarında düşüş trendi devam ederken Altın uzmanı İslam Memiş'ten altının füze gibi fırlayacağı tarihi açıkladı.



Altın fiyatları bugün de deüşmeye devam ediyor. Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar, altın fiyatlarının ne olacağını merak ederken, Altın uzmanı İslam Memiş'ten açıklama geldi. Memiş, altın fiyatlarının füze gibi fırlayacağı tarihi açıklayarak altın almak isteyenleri uyardı.

İSLAM MEMİŞ SON ALTIN YORUMU!

Ons altın 2315 dolar seviyesinde işlem görüyor. Altının onsu 2375 dolara kadar yükselmiş, 2380 dolar direnci kırılamamıştı. Memiş 2280 dolar seviyesi ile alakalı öngörüsünün devam ettiğinin altını çizerek ''2280 dolara çok uzak değiliz, önümüzdeki hafta bekleyeceğiz.'' dedi.

İslam Memiş altın alımı rakam verdi! Bu rakamı gören alsın! Altın o günden sonra füze gibi fırlayacak

GRAM ALTINI TAKİP EDİN!

Parite üzerinden elinde dolar bulunduranlar, gram altını takip edenler oldukça şanslı olduğundan bahseden Memiş, içeride dolar sakin olduğu için gram altın onsu takip edildiğini ve gerilediğini açıkladı

PAZARTESİ GÜNÜNE DİKKAT!

İslam Memiş,  Pazartesi gününü işaret ederek şu ifadeleri kullandı: ''Pazartesi günü 2280'i gördükten sonra bu işi bitireceğiz ve bayram tatiline çıkacağız. Dünyada ne olursa olsun varlıklarımızı riske atmadan tatilimize bakacağız. Bayrama kadar bu işi bitirmekte fayda var.'' dedi.

ALTININ FÜZE GİBİ FIRLAYACAĞI TARİH!

Memiş, altındaki bu sessizliğin arkasının büyük bir tufan olduğunu belirterek piyasaların çok baskılandığının altını çizdi.

Memiş ''Verilerden sonra bir bahane ile dünyaya ciddi anlamda altın stoklamaya devam ediyorlar. Jeopolitik gerilim fiyatlaması yapılıyor.''dedi. 

ALTIN ALMAK İSTEYENLER HEMEN ALIN!

Gram altında 2475'e kadar yükseliş görüldüğünü hatırlatan Memii Tekrar 40-50 lira gerileme olduğunu ama 2400 liranın güçlü destek seviyesi olduğuna dikkat çekti.

Memiş ''Önümüzdeki hafta bunu takip edeceğiz ama hafta sonu bir şey olmazsa. Bayrama kadar olan süreçte düğün yapacaklar, düşüşü fırsat görenler önümüzdeki haftayı değerlendirmeli.'' dedi.

GRAM ALTIN YIL SONU 3,500 LİRA OLACAK!

Memiş altın almak isteyenler için, 2400-2450 lira aralığının fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiğini çünkü yıl sonu için 3000 - 3500 TL beklentisi olduğunu vurguladı.

İslam Memiş'ten altın uyarısı! Bugüne dikkat! Altın fiyatları bayramdan sonra yükselecek mi?

Geri Dön