26 / 06 / 2024

İslam Memiş'ten altın uyarısı! Bugüne dikkat! Altın fiyatları bayramdan sonra yükselecek mi?

İslam Memiş'ten altın uyarısı! Bugüne dikkat! Altın fiyatları bayramdan sonra yükselecek mi?

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları ile ilgili önemli uyarıda bulundu. Memiş, bugün altın fiyatlarının nasıl olacağını açıkladı.



Altın fiyatlarında dalgalanma devam ediyor. Haftaya yükselişle başlayan altın, son günlerde düşmeye başladı. Milyonlarca yatırmcı altın fiyatarının ne olacağını merak ederken, Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, rakam vedi. 

ALTIN FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?

Bugün piyasaların gözü ABD tarım dışı istihdam verilerine çevrildi. İslam Memiş, kritik veri eşliğinde altının ons fiyatının geleceği seviyeyi açıkladı. Memiş, “Ons altın şu anda 2. bin 328 dolar seviyesinde bulunuyor.

Ons altında son iki haftadır 2 bin 280 dolar seviyesine kadar düşüş öngörmüştük. Buna uygun fiyatlamalar görüyoruz. Cuma günü tarım dışı istihdam verisi açıklandıktan sonra ons altın 2 bin 280 dolar ile 2 bin 340 dolar aralığında fiyatlanacak” ifadelerini kullandı.

 İslam Memiş ten altın uyarısı! Bugüne dikkat! Altın fiyatları bayramdan sonra yükselecek mi?

ALTIN ALMAK İSTEYENLER DİKKAT!

Altın almak için bekleyen yatırımcıları İslam Memiş uyardı. Memiş, altında düşüşlerin olduğunu söylyerek bu seviyelerin alım fırsatı olduğunu belirtti ve bayrama kadar altın almak isteyenlerin almalarını söyledi. Memiş: Dolar kurundaki yükselişlerle beraber gram altında da yükselişlerin takip edileceğinin altını çizdi.

Memiş, Ons altının gerilediğini ama dolar güçlü olduğu için bu yükselişin geröekleştiğini belirtti. Memiş, 2.440 TL seviyesinde gram altın işlem görmeye devam ettiğini açıkladı. Memiş yatırımcılara seslenerek ''Bu hafta için bu seviyelerin olacağını zaten açıklamıştık. Gram altın 2.740 TL’den bu noktalara geldi. Yüzde 50 alım yapılmasını söylemiştim. Bayrama kadar gram altın alacak olanlar almalıdırlar.” dedi.

KAPALIÇARŞI'DA ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU? 

Altın almak ve satmak isteyen yatırımcılar Kapalıçarşı altın fiyatlarını takip ediyor. Gram altın bugün 2460 lira, çeyrek altın 3994 lira, yarım altın 7981 lira, tam altın fiyatı 15,911 lira, ata altın 16,332 liradan satılıyor.

Ne altın ne dolar! Mayıs ayının en fazla kazandıran yatırım aracı belli oldu! Buna yatırım yapan parasını katladı!

Geri Dön