27 / 04 / 2024

İslam Memiş, altının yeni yol haritasını ve beklediği zirveyi açıkladı

İslam Memiş, altının yeni yol haritasını ve beklediği zirveyi açıkladı

Gram altın 1060 lira seviyelerini görerek yükselişne devam ederken piyasalarda yaşanan yükselişin kalıcı olup olmadığı da merak konusu oldu. Ekonomist İslam Memiş gram altının yeni yol haritasını açıkladı ve yıl sonunda gram altının 1400 rakamını göreceğini belirtti.



Gram altın nisan ayından bu yana sürdürdüğü yatay seyri noktalayarak kararlı bir şekilde yükselişe geçti. 1060 seviyelerine kadar yükselen gram altın yatırımcısını sevindirirken bir yandan da bu yükselişin kalıcı olup olmadığı merak ediliyor.

ALTIN KADEME KADEME YÜKSELECEK

Gram altın ile ilgili iddialı tahminleriyle tanınan Ünlü ekonomist islam Memiş, gram altının geleceğiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İslam Memiş, gram altının 4 kademede yükselişine devam edeceğini ifade ederek altın yatırımcısını heyecanlandırdı.

GRAM ALTIN YIL SONUNDA 1400 LİRA OLACAK

Gram altın için beklediği seviyeleri açıklayan Memiş şöyle konuştu: Gram altın önce 1038, 1060, 1090 daha sonra 1400 lira seviyelerini görecek.

Yıl sonunda gram altının 1.400 rakamını göreceğini ifade eden piyasa uzmanı İslam Memiş al-sat yapanları da uyardı. Yatırımcıların kısa vadeli işlemlerden uzak durulması gerektiğini söyleyen Memiş, en güvenli limanın altın olduğunun altını çizdi.

Gram altında sert yükselişlerin devam edeceğini ifade eden Memiş’in yatırımcılara kritik bir uyarısı var: Elinizdeki altını bozdurmayın. Daha yeni zirveler var!


Geri Dön