06 / 05 / 2024

İslam Memiş, Cumhuriyet ve çeyrek altını almak isteyenleri önceden uyardı! Bu altından alın!

İslam Memiş, Cumhuriyet ve çeyrek altını almak isteyenleri önceden uyardı! Bu altından alın!

Altına olan talep karşısında yatırımcılar farklı altınları tercih ediyor. Bazı yatırımcılar gram altın alırken bazıları çeyrek altından yana tercihini kullanıyor. Altın uzmanı İslam Memiş ise Cumhuriyet ve çeyrek altın almak isteyenleri uyardı...



Altın fiyatları tekrar yükselişe geçti. Seçime son bir gün kala yatırımcılar, ellerindeki birikmiş paralarla altın almaya başladı. Altın fiyatlaırnın seçim sonrası yükselişe geçeceğini bildirenlere karşın yatırımcılar altın almaya devam ediyor. Altın alırken dikkat edilmesi gereken bazı ayrıntılar olduğunu söyleyen İslam Memiş, yatırım için tercih edilecek en mantıklı anltını açıkladı.

ALTIN ALIRKEN İŞÇİLİKLERE DİKKAT!

İslam Memiş, altın alırken en önemli detaylardan birinin işçilik olduğunu söyledi. Altının çeşidine göre değişen işçilik ücretinin 175 liradan 1115 liraya kadar çıktığını söyledi. 

 İslam Memiş, Cumhuriyet ve çeyrek altını almak isteyenleri önceden uyardı! Bu altından alın!

BU ALTINDAN ALIN!

İslam Memiş, çeyrek ve cumhuriyet altınındaki işçiliğin çok fazla olduğunu bu yüzde gram altın ve saf altın alınmasını daha doğru olduğunu açıkladı.

İŞÇİLİK FİYATLARI PİYASASI BOZDU

Özellikle gram altının 2360 lira seviyesinde olduğunu ve buna karşılık çeyrek altının 3860 liraya, cumhuriyet altının ise 17 bin liraya satıldığını belirten Memiş, işçilik fiyatlarının piyasa dengesini bozduğunu ifade etti. Kuyumcuların ödediği yüksek işçilik fiyatları nedeniyle altın fiyatlarının yükseldiğini ve bu durumun yatırımcıları olumsuz etkilediğini dile getirdi.

30 MART 2024 KAPALIÇARŞI ALTIN FİYATLARI! GRAM ALTIN NE KADAR? ÇEYREK ALTIN BUGÜN KAÇ LİRA?

30 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları seçim öncesi heyecanla takip ediliyor. Yatırımcılar ve altın alıp samak isteyenler canlı ekranları takip ediyor. Gram alltın bugün 2,499 lira, çeyrek altın fiyatı 4,233 lira, yarım altın fiyatı 8,243 lira, tam altın fiyatı 16,586 lira,  Ata altın fiyatı 16,903 lira, Atabeşli altın 86,350 liradan işlem görüyor. 

 

Altın yükseliyor! 30 Mart Cumartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, tam altın kaç TL?

Geri Dön