13 / 05 / 2024

İslam Memiş döviz alacaklara o öneriyi verdi! Korkma kardeşim al!

İslam Memiş döviz alacaklara o öneriyi verdi! Korkma kardeşim al!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın ve euro uyarısında bulundu. Memiş, döviz almak isteyenlere, “Euro alın” dedi. İşte detaylar!



Memiş son videosunda şunları söyledi; “Dolar kuru 23,67 lira seviyesinde bulunuyor. Dolar kurunda da yükselişlerin kalıcı olacağını düşünmüyorum. Yine önümüzdeki haftaya gözlerimizi diktik. Faiz artırımı olacağını düşündüğüm için bu tarafta da bir geri çekilmenin mümkün olabileceğini öngörüyorum. Dolar TL kurunda beklentimde; 22 devamında 21,80 lira seviyesine kadar bir düşüşün de olacağı kanaatindeyim. Avro TL kuru ise 25,67 TL seviyesinde iken, Euro Dolar paritesi 1,08 seviyesinin üzerinde tutunmayı sürdürüyor.

İslam Memiş döviz alacaklara o öneriyi verdi! Korkma kardeşim al!

'İLLA DÖVİZ ALMAK İSTEYEN EURO ALSIN...'

Bugünkü değerlerden ben korkuyorum, ürktüm, korktum, endişeliyim, rahat edemiyorum, dolar almalıyım diyen arkadaşlarımıza euronun daha ucuz olduğunu söyleyebilirim. Altın monuz fiyatı 1931 Dolar seviyesinde şu an itibariyle 1928 Dolar seviyesine kadar geriledi.

O düşüş düşüncemiz bugün için gerçekleşmişti. 1910 dolar seviyesini bekliyoruz. Olsun yani burada 10 dolarlık 15 dolarlık bir şaşma dahi olsa önemli değildir. Elinde doları olan yatırımcısı bu fırsatları kaçırmamalıdır. Sene içinde yine 2000 dolar seviyesinin üzerine ataklar beklemeye devam ediyorum. O yüzden ons altındaki beklentimizin her ne kadar 1928 ile 1918 dolarlık bir bant aralığı olsa bile önemli değil.

Bu hafta bu seviyelere 1970'lerden geldik. Bu yüzden bu düşüş trendi beklentimiz gerçekleşti. Dolayısıyla da elinde dolar bulunduran yatırımcısı da altının ucuz olduğunu bilmesi gerekmektedir.  Gram altın TL fiyatı şu sıralarda fiziki tarafta kapalı çarşı piyasasında 1475 lira. 1515 lira seviyesinden buralara kadar geldik. 30 dolarlık bir düşüş meydana geldi.

Bundan dolayı da 1481 ile 1482'ye sattığımız gram altınları şu an 1476 liraya fiziki olarak yerine koyabiliyoruz. Yani kâr ile yerine koyma durumunuz olabilir. Almak isteyen var ise, pişman olan var ise, buyurun 1481'den satabilirsiniz, 1476'ye yerine koyuyorsun. 5 lira kârım var. Korkma kardeşim al 1476 yerine koy yerine. Bitti bu kadar.

İslam Memiş’ten şaşırtan açıklama! Haziranın o günü son yatırım fırsatı sunacak! Bakmadan geçmeyin!

15 Haziran 2023 altın fiyatları! Gram altın kaç lira oldu? Bugün çeyrek altın ve ons altın ne kadar?

Altını olanlara İslam Memiş’ten uyarı! Hemen bunu yapın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön