03 / 05 / 2024

İslam Memiş gümüş yatırımcısı için büyük fırsatı açıkladı! Kıyıda köşede gümüşü olanlar hemen koşun

İslam Memiş gümüş yatırımcısı için büyük fırsatı açıkladı! Kıyıda köşede gümüşü olanlar hemen koşun

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımcısı için büyük fırsatı açıklayarak yatırımcılara tavsiyelerde bulundu.



GÜMÜŞ ALACAKLARA BÜYÜK FIRSAT!

Memiş, altın ve gümüş yatırımcısı için büyük fırsatı açıkladı.Dolar'ın baskılanmasının altın ve gümüş fiyatlarını etkileyeceğini vurgulayan İslam Memiş, "Doların değer kazanması, altın ve gümüş fiyatlarını bu hafta için baskılayabilir. Agresif yükseliş sonrası kâr satışı veya düzeltme diyebiliriz. Altının ons fiyatı 1.705 dolar, gümüşün ons fiyatı 20,15 dolar seviyelerine gerileyebilir.

Gram altın 1.040 lira, gram gümüş 11,80 lira. Yükseliş trendinde ara düşüşler olacağını söyleyebilirim. Ondan sonraki atakta ons altın 1.815 dolar, gram altın 1.090 lira. Gümüşün ons fiyatında 24 dolar, gümüşün gram fiyatında 14-16 lira aralığını takip etmek gerekli.

Yani, elinde dolar bulunduran altın ve gümüş almak için fırsat kolluyorsa bu hafta fırsat yakalamış olacak" tavsiyesinde bulundu.

 İslam Memiş gümüş yatırımcısı için büyük fırsatı açıkladı! Kıyıda köşede gümüşü olanlar hemen koşun

GÜMÜŞ FİYATLARINDA FED BASKISI

Bu hafta piyasaların gçzü Fed faiz karaır ve Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Fed'in faiz kararını artırmasın yönelik gelen şahin açıklamalar altın ve kıymetli metaller üzerinde büyük baskıya neden oluyor. Altın ve gümüş fiyatları düşüşüşe geçerken, dolar kuru yükselmeye başladı.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş kaç lira oldu? Gümüşün gram altış fiyatı kaç lira? 21 Kasım 2022 gümüş fiyatları.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön