17 / 05 / 2024

İslam Memiş son açıklaması ile herkesi şaşırttı! Yükseliş yeni başladı!

İslam Memiş son açıklaması ile herkesi şaşırttı! Yükseliş yeni başladı!

Altın piyasasında yaşanan hareketlilik sürüyor. Peki yeni yılda beklentiler neler? Altının seyri ne yönde olacak? Yükselir mi düşer mi?



Para ve Piyasalarının Uzman ismi İslam Memiş, 'Para piyasaları açısından bu hafta önemli!' başlıklı yazısında oldukça dikkat çeken ifadeler kullandı.

İşte Memiş'in Tv100'deki o ifadeleri:

Bu hafta para piyasaları için bir hayli yoğun.

Merkez bankalarının faiz kararlarına konsantre olacağımız bir hafta olacak.

Başta Amerika Birleşik Devletleri, Euro bölgesi, İngiltere ve İsviçre olmak üzere 20 merkez bankası faiz kararını bu hafta açıklayacak.

İslam Memiş son açıklaması ile herkesi şaşırttı! Yükseliş yeni başladı!

Yurt dışında Amerika Birleşik Devletleri enflasyonu, perakende satışlar, sanayi üretimi, Almanya ZEW endeksi, Çin sanayi üretimi, İngiltere dış ticaret, sanayi üretimi, aylık GSYH, iş gücü, enflasyon verileri izlenecek.

13 Aralık - ABD enflasyon verisi

14 Aralık - İngiltere enflasyon verisi

14 Aralık - ABD (Fed) faiz kararı

15 Aralık - EURO Bölgesi faiz kararı

15 Aralık - İngiltere faiz kararı

Bu hafta merkez bankalarından 50 baz puan faiz artırımı bekleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön