16 / 05 / 2024

İslam Memiş yakın gelecek için korkuttu! 'Büyük fırtına geliyor'

İslam Memiş yakın gelecek için korkuttu! 'Büyük fırtına geliyor'

Özellikle gıda ve enerji krizinin altını çizip 2023’ü işaret eden İslam Memiş “Eşi benzeri görülmemiş bir açlık ve yoksulluk, sosyal ve ekonomik kaos getiriyor” dedi.



Altın ve Para Piyasalarının Uzman ismi İslam Memiş, dünyada merkez bankalarının faiz arttırmalarını ve Fed'in yeni raporu hakkında bir yazı kaleme aldı ve yatırımcıyı uyardı.

İşte Memiş'in oldukça kritik uyarılar yaptığı o yazısı:

Özellikle gıda ve enerji krizinin altını çizip 2023’ü işaret ederek “Eşi benzeri görülmemiş bir açlık ve yoksulluk, sosyal ve ekonomik kaos getiriyor” dedi.

Bu hafta Fransa ve Belçika’da sokak eylemlerini de izledik.

Gösteriler Yunanistan’da Atina’ya sıçradı.

Devamı gelecek, ondan şüphem yok!

İslam Memiş yakın gelecek için korkuttu! Büyük fırtına geliyor

Peki Çarşamba akşamı yayımlanan Fed’in “Bej Kitap” raporuna ne demeli?

Firmalar ekonomik görünüm konusunda daha karamsar.

Emtia, yakıt ve navlun maliyetlerinde bazı düşüşler kaydedilmesine rağmen fiyat artışlarının artığına dikkat çekiliyor.

Merkez bankalarının 2022’de agresif faiz artırımlarına rağmen enflasyon etkisi, resesyon riski ve belirsizlik devam ediyor.

Merkez bankaları yoğun bakımda olan piyasaya narkoz vermeye devam ediyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön