Altın & Gümüş

İslam Memiş'ten altın satmayın uyarısı! Altın bu ayda bakın ne olacak?

Altın fiyatlarının artmasıyla birlikte vatandaşlar altın bozdurmaya başladı. Ancak İslam Memiş’ten uyarı gecikmedi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı olan İslam Memiş, yaptığı başarılı tahminler sayesinde altına yatırım yapan vatandaşlar arasında oldukça popüler bir yere sahip. 

Çeşitli haber kanallarında ve Youtube’da sıklıkla ekonomik tahminleri ile gündeme gelen İslam Memiş, bu sefer altın fiyatları hakkında açıklama yaptı. 

Altınları bozdurmayın uyarısı

Altın fiyatlarının 2000 doların üzerine çıkacağını ve kısa vadeler için alım yapılmaması gerektiğini vurgulayan İslam Memiş, belli bir tarihte altının önü alınamaz bir yükselişe geçeceğini söyledi. Son zamanlarda altın fiyatlarındaki artış, yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. Altının şu dönemlerde alınması mı yoksa satılması mı gerektiği tartışılan konular arasında.

Altın yatırımcılarının ve birikim yapan vatandaşların en çok merak ettiği konulara değinen İslam Memiş, Kapalıçarşı fiyatlarına dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı. 

Altın alış fiyatı 1.340 TL iken gram altında bu fiyatın 1.356 TL olduğunu vurgulayan İslam Memiş, altın alırken Kapalıçarşı fiyatlarının baz alınması gerektiğine dair açıklamalarda bulundu. Bir yandan ONS altının 1980 dolar seviyesine ulaşması beklenirken dolardaki düşünün olumsuz etkilerinin de görülebileceğini söyledi. Henüz altın alımının yapılmaması gerektiğini söyleyen Memiş, ONS altındaki düşüşün henüz sona ermediğini ve altın yatırımcılarının 2000 dolar ve üzeri ONS altın satın almamaları gerektiğini dile getirdi.

Altın fiyatları ne kadar artacak

Yatırımcılar ve altın biriktiren vatandaşlar “peki altın fiyatları en fazla ne kadar olacak” sorusunun cevabını aramaya başladı. Açıklanacak olan FED faiz kararı le altın fiyatlarının da duruma göre etkileneceği söyleniyor. İslam Memiş, altına yatırım yapmak için FED faiz açıklamasının beklenmesi gerektiğini dile getirdi. 

Uzman İslam Memiş, Haziran ayının gelişiyle birlikte gram altın fiyatlarının 1700 TL seviyesine çıkacağını belirtti ve ONS altın fiyatının, FED faizleriyle birlikte altın fiyatı üzerinde etkili olacağını söyledi. Dolayısıyla yatırım yapmak isteyenlerin bu kararları takip etmesinde fayda var.

Veriler tutmadı! Altın yüksekten düşüyor!

Altın fiyatlarında oluşan makasın perde arkasında neler var? Bu seviyelerden altın alınır mı?

27 Nisan 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!