29 / 04 / 2024

İslam Memiş'ten altın ve dolar için can alıcı uyarı geldi: Bunu yapan kazanıyor

İslam Memiş'ten altın ve dolar için can alıcı uyarı geldi: Bunu yapan kazanıyor

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve dolar almak isteyenler için can alıcı uyarılarda bulundu. İslam Memiş 'bunu yapan kazanıyor' dedi. İşte ayrıntılar...



BIÇAK SIRTINDAKİ PİYASALAR TEDİRGİN

İslam Memiş: 'Biliyorsunuz piyasalarda ‘süper bono’ denilen henüz adı tam konulmamış bir ürün var. Benim öngörüm Haziran’ın ilk haftasında açıklanacak. Bunu beklerken Merkez Bankası’nın da 16,40 seviyesinin aşılmasına izin vermediğini görüyoruz. 

 İslam Memiş ten altın ve dolar için can alıcı uyarı geldi: Bunu yapan kazanıyor

Bıçak sırtındaki piyasalar tedirginlikle bekliyor. Vatandaş diyor ‘Ben dövizimi altınımı satarsan ya bu ürün açıklanmazsa ya da bir karşılığı olmazsa’ diye düşünüyor. Kimisi de ‘Ben bu ürünün açıklanmasını bekleyeyim. Aralık ayında olduğu gibi bir düşüş yaşanırsa alım fırsatı yakalarım’ diye  düşünüyor. Herkesin kafası karışık'' dedi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön