Altın & Dolar

İslam Memiş’ten altını olanlara yeni uyarı: Çok sert düşüşler kapıda!

Yapacağı her açıklama yatırımcılar tarafından merakla beklenen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarını bu hafta sürpriz düşüşler beklediğini dile getirerek, konu ile ilgili çok önemli bazı uyarılar da yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...


Yapacağı her açıklama yatırımcılar tarafından merakla beklenen Altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, bu hafta altın piyasasında beklenmedik düşüşler yaşanacağını dile getirdi. Finans Analisti İslam Memiş açıklamasında yatırımcılara kritik uyarılarda da bulundu. Halktv’de yer alan habere göre Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ons altının Eylül ayına 2500 dolar seviyesinde başladığını, ancak bu haftanın altın sahipleri için zorlu geçeceğini kaydetti.

Yatırımcıların gündeminden düşmeyen altın fiyatlarında sert düşüşler yaşanacağını dile getiren İslam Memiş, ons altının 2 bin 470 dolar seviyesine kadar gerilemesini bekliyor. Yaşanacak olan bu düşüşlerin gram altın fiyatlarını da etkileyeceğini vurgulayan uzman, yatırımcıların dikkatli olmasını önerdi.

ONS ALTINDA BEKLENTİLER DEĞİŞİYOR

Finans Analisti İslam Memiş, ons altının Eylül ayı boyunca dalgalı bir seyir izleyeceğini ve bu hafta içerisinde 2 bin 470-2 bin 508 dolar aralığını takip edeceğini söyledi. Açıklamasında özellikle 2 bin 470 dolar seviyesinin altına inildiğinde büyük alım fırsatları doğacağını söyledi.

Ekim sonu ve Kasım başında ons altının 2 bin 600 dolar seviyelerini zorlayabileceğini dile getiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “2 bin 500 doların altındaki rakamlar, yatırımcılar için alım fırsatı sunacak” diye konuştu.


GRAM ALTINDA KRİTİK SEVİYELER

Açıklamasında serbest piyasalarda gram altının 2 bin 803 Türk Lirası seviyesinde olduğunu dile getiren İslam Memiş, ons altındaki düşüşün gram altına da yansıyacağını belirtti. Özellikle 2 bin 780 Türk Lirası seviyesinin kritik olduğunu kaydeden İslam Memiş, gram altın yatırımcılarına bu hafta dikkatli olmalarını önerdi.

Düğün hazırlığı yapanlar, altın borcu olanlar ya da altın yatırımı düşünenler için bu haftanın değerlendirilmesi gerektiğini dile getiren Finans Analisti İslam Memiş, piyasalardaki bu dalgalanmaların büyük fırsatlar sunduğunu kaydetti.

 

Eviniz depreme ne kadar dayanıklı? Binanızda hangi beton kullanıldı? İşte yıllara göre beton kullanımı

2014 yılında en düşük emekli aylığı ile 11 gram altın alınabilirken, bugün 4,5 gram altın alınabiliyor!

Bina güçlendirme nasıl yapılmalı? Sadece İstanbul ya da Marmara değil, Türkiye’nin hiçbir yeri depreme hazır değil!