Altın & Gümüş

İslam Memiş'ten altını olanlara son dakika uyarısı! Şimdi altın kahininin bu uyarısını dinlemeyen sonra bin pişman olur

Altın kahini olarak bilinen İslam Memiş, altını olanlara son dakika uyarısı yaptı. İşte İslam Memiş'in açıklamaları... Altın kahini olarak bilinen İslam Memiş de altınla ilgili çok önemli açıklamalar yaptı

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri merak ediliyor ve araştırılıyor. 

Altın kahini olarak bilinen İslam Memiş de altınla ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. 

İşte 1 ay süre olduğunu söyleyen İslam Memiş'in o açıklamaları...


Takvim'de yer alan habere göre, Altın ve Para Piyasaları Eksperi İslam Memiş, altın tahminlerini dile getirdi. 

Yaptığı açıklamada, bir ay gibi bir süreç beklemek gerektiğini söyleyen İslam Memiş, hem gram altın hem de dövizde bir düşüş öngördüğünü söyledi.

Piyasalarla ilgili önemli değerlendirmeler yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Türkiye ile Venezuela arasındaki ilişkiye de dikkat çekerek, Venezuela’nın fiziki olarak elinde altın tutan tek ülke olduğunu belirtti. Yaptığı açıklamada bunun kaçınılmaz bir fırsat olduğunu dile getiren İslam Memiş neler dedi? İşte detaylar...

İSLAM MEMİŞ GİZLİ OPERASYONU AÇIKLADI

Venezuela-Türkiye ziyaretinin ekonomiye verecek katkılarla ilgili önemli açıklamalar yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Çorum'daki Venezuela altını işletme tesisi üzerinden yeni bir operasyonun sinyallerini de vermiş oldu. Venezuela’nın elinde fiziki olarak tek altın bulunduran ülke olduğuna değinen İslam Memiş, Maduro operasyonun sinyalini de verdi.

‘Altın ve dolarda düşüş yakındır’ diyerek Venezuela operasyonunu açıklayan İslam Memiş, "Çok sert olacak" dedi.

ALTIN GİRDİSİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR FIRSAT

Yaptığı açıklamada Venezuela altınının Çorum’da işlendiği kaydeden İslam Memiş, bu durumun Türkiye açısından önemli bir fırsat olduğuna değinerek, Türkiye’nin nakit ve dövize ihtiyacı olduğunu söyledi. İslam Memiş, Venezuela'nın fiziki altınlarının bu süreçte kullanılmasının önemli bir hamle olacağını belirterek,  Türkiye’nin, Venezuela’nın altınını fiziki varlık koruyan tek ülke olduğuna da değindi.

Artan enflasyon oranları ile ilgili de önemli açıklamalar yapan İslam Memiş, yaşanan durumun dövizi olumsuz yönde etkilediğine değinerek, dövizin düşmesi için sıcak paraya ihtiyacın olduğunu söyledi. Memiş ayrıca Venezuela'nın Türkiye'yi altın konusunda rahatlatabileceğini de kaydetti.

İşte, "Bugünlerde Türkiye’nin nakite ihtiyacı vardır. Bu nakit ihtiyacını karşılamak için bence iyi bir fırsat yakalamış oldu. Ama içeride gram altın piyasası tamamen dolara bağlı.” şeklinde konuşan İslam Memiş'in o açıklamaları...

 

“ALTIN VE DOLARDA DÜŞÜŞ YAKINDIR”

Yaptığı açıklamada “Türkiye’de dolar nereye gram altın oraya." diyen İslam Memiş  şimdi yukarıda bir bölgede olduklarını söyleyerek,  "Bir ay gibi bir süreç beklemek lazım, bir düşüş öngörüyorum hem gram altında hem döviz kurlarında" dedi.

Altın ve dolarda düşüş devam ederken, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten konuyla ilgili de kritik açıklamalar geldi. Türkiye ile Venezuela arasındaki ilişkiye değinen Altın kahini İslam Memiş, Venezuela’nın altınını fiziki olarak koruyan tek ülke olduğuna değinerek, bunun iyi bir fırsat olduğunu kaydetti. Yaptığı açıklamada Türkiye’nin sıcak paraya ihtiyacının olduğunu dile getiren İslam Memiş, Venezuela ile atılan adımların altın fiyatlarındaki yükselişlerin söneceğini de kaydetti.

Son dakika gram altın 1043 lira oldu! Altın fiyatları bugün coştu! Çeyrek altın, tam altın, Cumhuriyet altını ne kadar?

Altının kokusunu alan adam İslam Memiş iktidarın altın planını deşifre etti ! Hangi ülkeden Türkiye’ye altın yağacak

Korkunç haber! 307 milyar dolar fakirleşeceğiz!