Altın & Gümüş

Altın yerle bir oldu! Altını olanlara son dakika şoku! Altın ne zaman uçacak? İslam Memiş tarih verdi! Hemen bakın!

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı altın fiyatları son 1 ayın en düşük seviyelerine indi. Peki altın fiyatları ne zaman uçacak? İslam Memiş tarih verdi! Hemen bakın...Altını olanlar da son dakika şoku yaşadı

Altın adeta yerle bir oldu. Altını olanlar da son dakika şoku yaşadı. Altının efendisi olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altınla ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Peki altın fiyatları yükselecek mi? Altın fiyatları ne zaman yükselecek? Altın ne zaman uçacak? Hemen İslam Memiş'in verdiği bu tarihe bakın...

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, A Haber canlı yayınında altın fiyatları ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Peki altın fiyatları yükselecek mi? Altın fiyatları ne zaman yükselecek? Altın ne zaman uçacak? Hemen İslam Memiş'in verdiği bu tarihe bakın...

EMTİALARDA SERT DÜŞÜŞ

Altının efendisi İslam Memiş, Cuma günü FED Başkanı'nın bir açıklaması olduğuna değinerek, faiz artırımlarının süreceğinin sinyallerini verdi. FED'in yıl sonuna kadar bu faiz artırımlarını sürdüreceğini ve dolayısıyla dolar karşısındaki diğer para birimlerinde ve altın gümüş gibi emtialarda kripto paralarda da sert düşüşler gördüklerini kaydetti.

İslam Memiş yaptığı açıklamada dolar endeksinin haftanın ilk işlem gününde yeniden 109 seviyesinin üzerinde ataklar gerçekleştirdiğini kaydeden İslam Memiş, bunun da yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan altının ons fiyatının 1.720 dolar seviyesine kadar gerilemesine içeride gram altın / TL fiyatında 1.006 lira seviyesine kadar gerilemesine sebep olduğunu kaydetti.

Yaptığı açıklamada ekranlarda her ne kadar 1.006 TL seviyelerinde görünse de hem bankalarda hem serbest piyasalarda yani kuyumcularda gram altın / TL fiyatı 1.015- 1.020 Türk Lirası aralığında dalgalanmayı sürdürdüğünü kaydederek, bu makas aralıklarının da göz ününde bulundurulması gerektiğini kaydetti.

Peki altın fiyatları yükselecek mi? Altın fiyatları ne zaman yükselecek? Altın ne zaman uçacak? Hemen İslam Memiş'in verdiği bu tarihe bakın...

ALTINDA YENİ REKORLAR GELEBİLİR

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken altının efendisi İslam Memiş yaptığı açıklamada muhtemelen yılın son çeyreğinde 20-21 lira aralığında bugünkü ekonomik koşullarda bir fiyatlama beklediklerini dile getirerek, eğer bu öngörü gerçekleşirse gram altın / TL fiyatında yeni rekorlar da görme ihtimalinin yüksek olduğunu da kaydetti.

Yaptığı açıklamada mesela 1.200 – 1.450 bu masada kalmaya devam ettiğini dile getiren İslam Memiş, dolayısıyla emtia fiyatlarındaki bugünkü seviyeler orta ve uzun vade için alım fırsatı verdiğini düşündüklerini belirtti.

Yaptığı açıklamada gram altın / TL fiyatının 1.000 Türk Lirası seviyesinin altına sarkma ihtimalini çok zor gördüğünü kaydeden İslam Memiş, ancak 985'li rakamı görüldüğünde serbest piyasalarda 1.000'li rakamlar olacağını kaydetti.

Altın 4 ay sonra bu rakamı görecek! Tüm tahminleri tutan altının efendisi İslam Memiş'ten flaş açıklama! Hemen bakın!

Altın 3 gün sonra bu rakamı görecek! Tahminleri tek tek çıkan altının efendisi İslam Memiş rakam verdi! Hemen bakın

Altın yerle yeksan! 1 gram bile altını olan kahroldu! Hemen son dakika fiyatına bakın! 29 Ağustos 2022 altın fiyatları!