Altın & Gümüş

Altın ve dolar için peş peşe son dakika açıklaması! Açık açık tarih verildi!

Altın ve dolar için son dakika açıklaması geldi. Dolar ve altın uzmanı İslam Memiş altın ve dolar sahiplerine tarih verdi. İşte detaylar...Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, İslam Memiş, elinde altın ve dolar olanları piyasaya karşı uyarmayı sürdürüyor

Altın ve dolar hakkında yaptığı analizler ile dikkat çeken dolar ve altın uzmanı İslam Memiş altın ve dolar sahipleri için resmen tarih verdi.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, İslam Memiş, elinde altın ve dolar olanları piyasaya karşı uyarmayı sürdürüyor.  İslam Memiş altın ve dolar sahiplerine açık açık tarih de verdi.

Peki İslam Memiş altın ile ilgili neler söyledi? İslam Memiş dolar ile ilgili neler söyledi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Yeni Akit'te yer alan habere göre, son dönemlerde altında meydana gelen düşüş sonrası gözlerin çevrildiği ünlü ekonomist İslam Memiş'ten dolar ve altın için peş peşe açıklama geldi.

Peki İslam Memiş altın ile ilgili neler söyledi? İslam Memiş dolar ile ilgili neler söyledi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

tv100'de kaleme aldığı yazısında son gelişmeleri yorumlayan Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, Eylül, EUR/USD, altın, gümüş, kripto paralar için “son baskılanmaya ayı” olabileceğini dile getirerek, TL karşısındaki fiyatlamalarda zaten sorun olmadığını söyledi.

İşte İslam Memiş'in Tv100'deki 'Borsa ve FED'in mesajları ne anlama geliyor?' başlıklı yazısısının öne çıkan satır başları şu şekilde:

Son üç haftadır banka hisselerinde ciddi ralliler gördük. Rekora doymayan bir trend varken karşımızda bugün yurt dışı nedenli satış görüyoruz. Yurt dışı nedenli satış olmasa da teknik olarak zaten bir düzeltme yapması gerekiyordu. Hazır satışlar gelmişken, heyecan da biraz azalmışken, oturup düşünmek gerek.

Dün yeni rallileri bekleyen piyasalar bugün yeni dipleri konuşur oldu. Dengeler bir anda değişti!

Son bir kez borsa, emtia ve kripto paraların baskılanacağını görebiliriz. Ekim ayı itibariyle merkez bankaları sahadan çekilir, piyasa kendi hikayelerini yazar ve fiyatlar.

'ALTIN VE DOLARDA YÖN YUKARI'

Eylül, EUR/USD, altın, gümüş, kripto paralar için “son baskılanmaya ayı” olabilir. TL karşısındaki fiyatlamalarda zaten sorun yok. Yön yukarı. Dolar nereye, onlar oraya. Borsanın mesajı “Ne olacağını ben de bilmiyorum”

FED'in mesajı “Son''.

Emekli yılbaşı zammı için çekmecedeki rakamlar ortaya çıktı! En düşük maaş ne kadar olacak?

Altın fena patlayacak diyen İslam Memiş tarih de verdi!

Altında büyük kasırga geliyor! İşte tam da bu tarihte dipten dönecek!