Ekonomi

Rekor geliyor... Altın kahini İslam Memiş altın için yeni rakamı açıkladı! O tarihte yer yerinden oynayacak

Altın fiyatları FED faiz kararı öncesi yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak eden yatırımcılar için Altın kahini İslam Memiş yeni rakamı açıkladı.  Altın kahini İslam Memiş altın iin yeni rekor rakamı açıkladı ve yatırımcıları uyardı

Milyonlarca yatırımcı ve altın almak isteyen vatadaşlar altın fiyatları ne olacak? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorularının yanıtlarını merak ediyor. Altın kahini İslam Memiş altın iin yeni rekor rakamı açıkladı ve yatırımcıları uyardı. Bu tarihte yer yerinden oynayacak.

Küresel piyasalar Rusya Ukrayna savaşı, gıda, petrol kiriziyle çalkanlanırken yatırımcılar en güven liman olan altını yakından takip ediyor. Ons altın fiyatı Eylül ayında Fed faiz kararından önce son iki yılın en dip seviyesi olan 1,680 dolar seviyesine kadar gerilemişti. Ons altın dün ise 1,664 dolar seviyesine gerileyerek en dip rakama ulaştı.

Bu durum karşısında yatırımcılar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak etmeye başladı. Konu ile ilgili Altın Kahini altın için yeni rekor rakamı açıklayarak yatırımcıları uyardı. 

ALTIN İÇİN YENİ RAKAM AÇIKLANDI

Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları için vatandaşlar endişelenirken, Altın kahini altın fiyatları için yeni rekor rakamı açıklyarak net tarihi verdi.

FED faiz kararı sonrasında piyasaların yönü belli olacak. Bu akşam FED faiz kararını açıklayacak ve karar öncesinde altın fiyatları yakından takip ediliyor.

Altın kahini İslam Memiş yatırımcılara uyarıda bulunarak şu ifadeleri kullandı:  “Tam sınırda bekliyoruz. 1.650 dolar seviyesine gerileyen altının ons fiyatında 1.670 dolar seviyelerini görüyoruz. Yatay seyrediyor. Ons altında bu hafta için bant aralığı 1.650-1.700 dolar seviyesi. Fed’in faiz kararı artış yönünde. 

Burada faiz miktarı ve açıklamalar altının ons fiyatında bir yön kırılımı yapacak. Aşağı yönlü ya da yukarı yönlü olacak.

 Ya altının ons fiyatı 1.705 doları görecek ya da 1.615 dolar seviyesine düşecek. Bunu bugün akşam göreceğiz. Faizi 50 mi, 75 mi yoksa 100 baz puan mı artacak belli değil.”  

 

 

REKOR GELİYOR

Fed faiz kararı sonrasını işaret den Altın kahini ekim ayını işaret etti. Vatandaşların altın fiyatlarındaki düşüşe aldanıp altınlarını bozmamalarını söyledi.

Altın kahini İslam Memiş, ekim ayından itibaren Merkez bankalarının piyasadan çekileceklerini söyleyerek altında rekor seviyelerin görüleceğini belirtti. 

Altın tuzla buz oldu! Elinde 1 gram bile altını olanlar geri sayım başladı! 21 Eylül 2022 altın fiyatları

Gram altını olanlar dikkat! İslam Memiş’ten altın piyasasını alt üst edecek tahmin!