Altın & Gümüş

İslam Memiş net rakamı açıkladı: Bir ay sonra altın fiyatları bu kadar olacak! Bu rakamları bir daha göremeyeceksiniz

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları ne olacak? sorusu üzerine İslam Memiş'ten  net rakam geldi. Gram altın fiyatı bir ay sonra bu kadar olacak... Net rakamı veren İslam Memiş, yatırımcıları hazır olmaları konusunda uyardı

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarının bir ay sonra ne olacağını açıkladı. Net rakamı veren İslam Memiş, yatırımcıları hazır olmaları konusunda uyardı. Bu rakamları bir daha göremeyebilirsiniz....

Peki gram altın ne kadar olacak? Altın fiyatları ne olur? Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın bozduralım mı, alalım mı? İşte tüm merak edilenleri İslam Memiş rakam vererek açıkladı...

 

 

ALTIN FİYATLARI 1 AY SONRA...

Altın fiyatlarının 1 ay sonra ne olacağını açıklayan İslam Memiş'ten net rakam geldi. Gram altının Eylül ayında 1,125- 1,150 lira arasında olacacağını açıkladı ve yatırımcıları şu şekilde uyarılarda bulundu: ''Altının gram fiyatı, dolar/TL kurundan destek alarak güçlü duruşunu koruyor.

Gram altın yatırımcısı dolar/TL kurunu takip etmeli. Altının gram fiyatında ay sonuna kadar 1.012 lira seviyesinin test edilmesini bekliyorum. Altının gram fiyatında 1.012-1.050 lira seviyesi geçerliliğini koruyor. 1.012 lira seviyesi benim nazarımda son şans. Eylül ayı itibariyle 1.090-1.125-1.150 lira seviyelerini bekliyor olacağım. Bu hafta dalgalı bir seyirde haftayı tamamlayabiliriz. Onslar da, paritelerde düşüşler alım fırsatı, dolar da yükselişler satış fırsatı gibi duruyor.'' dedi.

PİYASALARDA BU HAFTA NELER OLACAK?

Bu hafta piyasalarda yurt içinde Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı açıklanacak.
Yurt dışı piyasalarda ise Fed'in toplantı tutanakları ve eurp bölgesi büyüme rakamları açıklanacak. Öte yandan İngiltere enflasyon rakamları takip edilecek.

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NE OLUR?

TCMB faizleri yüzde 14 seviyesinde sabit tutması bekleniyor. Bu karar piyasalara pozitif oalrak yansıyaması öngörülüyor. Yıl sonunda enflasyon ve kur tahminini yukarı yönlü olarak revize etmesi yılın son çeyreğinde risklerin olaabileceği mesajını verdmiş oldu.

İslam Memiş'e göre yıl sonunda Merkez Bankası faiz artırmak zorunda kalabilir. 

DOLAR NE OLUR?

Bu hafta içerisinde küresel ve yurt içindeki gelişmelerdensonra doların ne olacağı herkes tarafından merak ediliyor. İslam Memiş dolar ne olur? sorusuna şu cevabı verdi: ''Kişisel beklentim Fed'in Eylül'de 50 baz puan faiz artırımı yapacağı yönünde. Yeni haftanın ilk işlem gününde dolar/TL kuru, 17,90-17,97 lira aralığında kalmayı sürdürebilir. Aşağı yönlü trendin devam etmesini 17,65'e kadar gerileme ihtimalini yüksek görüyorum. Yükselişlerin kalıcı olmayacağını tahmin ediyorum.'' dedi.

GRAM ALTIN İÇİN NET RAKAM; BİR DAHA GÖREMEYEBİLİRSİNİZ

Altın almak isteyenler ve yatırımcılar altın fiyatları ne olur? Altın yükselir mi düşer mi? Gram altın ne olur? sorularının cevaplarını mertak e4denler için net rakamı açıkladı. İslam Memiş gram altın için 1090-1125 ve 1,150 lira seviyelerini beklediğini açıkladı. Altın fiyatlarının yükseleceğini söyleyen Memiş, bu seviyeler konusunda yatırımcıları uyardı. 

Altında deprem! Elinde 1 gram bile altını olan çabuk baksın! Bu rakamlar sizi üzebilir! Son dakika altın fiyatları

Gram altın alanlar dikkat! Uzman isimden diğer analistlerin tersine tahmin

Yastık altındaki altınlarınız için yeni dönem: Altın ve dolar düşse de önemli değil