Altın & Dolar

Piyasa uzmanından dolar uyarısı: Son 1 gün kaldı hazır olun! 

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş dolar kuruyla ilgili ''"Çok sert dalgalanmalara hazır olun" diyerek yarını işaret etti. Dolar yarın düşer mi, yükselir mi?

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, dolar kuruyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Memiş, bu haftayı, çarşamba ve sonrası olarak ikiye ayırdığını söyleyerek, yatırımcıları uyardı.

DOLARDA SON DURUM! 

Dolar kurundaki dalgalanmalar, dolar ile işlem yapan yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.

Haftanın ikinvci gününde döviz kurları merak konusu oldu. Peki, Euro ve dolar fiyatları ne kadar? İşte 17 Eylül 2024 Salı günü itibarıyla Kapalıçarşı güncel döviz kurları...

Milyonlarca yatırımcı döviz kurlarındaki son dakika gelişmeleri merak ediyor. Yatırımcılar ''dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira? Bugün dolar/TL ne kadar oldu?'' soruları merak ediliyor. 

Kapalıçarşı'da dolar kuru 33,99 lira alış, 34,041 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor. Euro/TL kuru alış fiyatı 37,74 lira, satış fiyatı ise 37,85 liradan değerleniyor. Geçtiğimiz haftayı 33 lira seviyesinde kapatan dolar, yeni haftaya 33,85 TL ile başladı.

'DOLAR UCUZ KALDI'

Avrupa Merkez Bankası'nın faiz indirimlerine başlamasıyla birlikte dolar kurunda küresel çapta bir düşüş meydana geldi. Piyasa uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara önemli uyarılarda bulunarak, "Dolar ucuz kaldı" ifadesini kullandı.

DOLARDA SON BİR GÜN!

İslam Memiş "Haftayı ikiye ayıracağız; Çarşamba öncesi ve Çarşamba sonrası...'' diyerek  Merkez bankalarının faiz indirim sürecine girmesiyle birlikte, piyasalarda ani değişimler yaşanabileceğine dikkat çekti. Bu nedenle kısa vadeli pozisyonlardan kaçınılması konusunda yatırımcıları uyardı.

FED FAİZ KARARI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

ABD Merkez Bankası (FED) eylül ayı faiz kararı toplantısı için geri sayım başladı. Yılın en dikkat çeken faiz kararını açıklayacak olan FED'de tüm gözler faiz indirimine odaklandı. Başta altın,dolar ve kripto para yatırımcıları FED'in bu ay faiz indirimine gitmesini bekliyor.

FED faiz kararı toplantısı 18 Eylül 2024 Çarşamba günü yapılacak ve akşam saat 21.00'da eylül ayı faiz kararı açıklanacak.

Altın, dolar, gümüş, borsa ve bitcoin yatırımcıları dikkat! İslam Memiş, bu hafta kimlerin kazandığını açıkladı!

Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar yıl sonunda 37,16 TL olacak!

Dolar ne 40 TL, ne de 50 TL olacak! Selçuk Geçer 3 haneli dolar tahmini açıkladı! Görenler gözlerine inanamayacak...