18 / 05 / 2024

İslam Memiş’ten düşündüren altın yorumu! İşte detaylar!

İslam Memiş’ten düşündüren altın yorumu! İşte detaylar!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yıl sonuna doğru altının alacağı şekle dair açıklama yaptı. İşte detaylar!



ALTIN YIL SONUNDA NE KADAR OLACAK? İSLAM MEMİŞ AÇIKLADI!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altının tuttuğu rota hakkında konuştu. TGRT Haber'e konuk olan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yıl sonunda altının ne kadar olabileceği yönünde bazı değerlendirmelerde bulunup düşüncelerini açıkladı. İşte İslam Memiş'in altına dair yorumları...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dar bant aralığına sıkışan bir emtia fiyatı olduğunu söyleyerek, gümüş ve altının ons fiyatında görüyoruz, satış baskısının devam ettiğini görüyoruz. Ons altın 1680 ile 1720 dolar arasında kaldı. 1720'nin üzerinde kapanış yaşarsa yükseliş ancak önümüzde FED kararı olduğu için bu bant aralığında devamını görebiliriz. Bu aşağı yönlü düşüş trendinde, baskılanmada elinde dolar olan yatırımcı için bir fırsat ortaya çıkmış oluyor. Altın pozitif yönde etkilenmeye devam edecektir ve güvenli liman olmaya da devam edecektir" dedi.

Her ne kadar faiz artırım zamanları devam etse de FED yine bu para politikasındaki baskılanmadan dolayı enflasyonun önüne çok da geçemeyebilir diyen İslam Memiş şu yorumları yaptı; “Mevsimsel etkiden kaynaklanan yatay bir süreç olabilir ancak enflasyonla mücadele çok kolay olmayacak gibi görünmekte. Bu da en fazla dolar karşısında değer kaybeden altının tekrar yıl sonuna doğru 2 bin dolar seviyesine doğru atılımlar gerçekleştirmesine sebep olabilir. Örneğin jeopolitik riskler bu sebepler arasında yer alıyor. Böyle bir durum yaşanırsa Mart ayında olduğu gibi 2 bin dolar seviyesinin üzerinde ataklar da görebiliriz. Ama tamamına baktığımızda altın fiyatları düşük seviyede kalmaya devam edecektir.”

Bankalar promosyon yarışına girdi! En yüksek promosyonu hangi banka veriyor?

TOGG ne zaman çıkıyor? TOGG ne zaman satışa çıkacak? İşte TOGG’un özellikleri!

İhtiyaç ve taşıt kredilerinin faizleri güncellendi! Ziraat Bankası, Halkbank Garanti BBVA, Akbank açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön