Altın & Gümüş

İslam Memiş'ten ev ve araba alacaklara önemli uyarı! Aman geç kalmayın

Piyasalarda Eylül ayı fırtınasına yaklaşılırken, her açıklamasında uyarı yapan İslam Memiş, bu defa ev ve araba alacaklara kritik değerlendirme yaptı. "Bekletmeyin" diyen Memiş, yatırımcıya "Mal varlıklarınıza sahip çıkın" uyarılarda bulundu.Eylül ayında piyasaların hareketleneceğini belirten Memiş, yatırımcıya ciddi uyarı yaptı

Piyasa üzerine hala Rusya-Ukrayna krizinin devam ettiğini ifade eden İslam Memiş, resesyon uyarısını tekrarlandı. Eylül ayında piyasaların hareketleneceğini belirten Memiş, yatırımcıya ciddi uyarı yaptı. Yatırımcının varlıklarına sahip çıkması gerektiğini söyleyen Memiş, ev ve araba alacakları uyarıda bulundu.

RESESYON TEHLİKESİ KAPIDA MI?
Dünyada yaşanan küresel krizin piyasalara olan etkisini değerlendiren İslam Memiş, Rusya-Ukrayna krizi ile Çin- Tayvan krizinin ciddi etkilerini anlattı. Eylül ayına dikkat çeken Memiş, yatırımcıya "Dikkatli olun" uyarında bulundu. Ev ve araba alacaklar içinse uygun alım tarihini açıkladı. Küresel piyasalarda enflasyonun düşmediğini belirten Memiş, "Resesyonun konuşulduğu ve stagflasyonun konuşulduğu dönemlerde yeni bir malzeme olarak öne çıkabilir. Bu gelişmelere Eylül ayında küresel piyasaları oyalayacak ve manipülasyona açık bir gelişme olarak bakabiliriz. Hem yurt içinde hem de yurt dışında siyasi kanatta gelişmelere odaklanabiliriz." dedi.

EYLÜL AYINA DİKKAT
Yatırımcının belirsiz ortamda varlıklarına sahip çıkması gerektiğini kaydeden Memiş, yatırımcıları 2'ye ayırıyor. Eylül ayına vurgu yapan Memiş, "Birinci yatırımcılar alım satım yapanlardır, dalga gibi kayalıklara çarpar durur. Diğerleri ise yatırımcı olmayı başaranlardır, yatırımlarının fiyatları ile değil miktarıyla ilgilenirler, onlar deniz gibi. Eylül ayında yatırımcı ben dalga mıyım yoksa deniz miyim sorusunun cevabını verebilecek. Hırçın ve belirsiz ortamlarda insanlar varlıklarına sahip çıkabilir" diye konuştu.

 

"ALIM YAPACAKLAR BEKLEMESİN"
Memiş, değişen dengelerler beraber piyasalarda korkutan hava devam ederken, alım yapacaklar için beklemeyin uyarısını yaptı. "Herkes ne alacaksa almalı" diyen İslam Memiş, "Bu yıl ev almayan ya da araba almayanlar seneye fiyatların düşeceklerini düşünüyor. Dünya ekonomileri iyi bir noktaya ilerlemiyor. Bunları göz önünde bulundurarak herhangi bir şey almak isteyenler bir an önce alabilsinler." dedi.