09 / 05 / 2024

İslam Memiş’ten şaşırtan açıklama! Haziranın o günü son yatırım fırsatı sunacak! Bakmadan geçmeyin!

İslam Memiş’ten şaşırtan açıklama! Haziranın o günü son yatırım fırsatı sunacak! Bakmadan geçmeyin!

İslam Memiş, altın üzerine yaptığı değerlendirmelerine tam gaz devam ediyor. Memiş, gram altın ile ilgili haziranın o gününü işaret etti. İşte detaylar!



DOLAR KURU GRAM ALTINI DESTEKLEDİ!

İslam Memiş'in Haber Global'de yaptığı değerlendirmeden öne çıkanlar şu şekilde; Gram altın şu sıralarda 1496, piyasada 1503 lirada bulunuyor. Gram altın bu hafta yeniden yükseldi, nedeni ise dolar kurundan destek aldı. Dolar kuru gram altını pozitif olarak destekledi. Ons altın 1963 dolarda seviyesinde bulunuyor. Kritik ve yoğun bir haftaya başladı piyasalar. Buradan yeniden bir satış olabilir.

1910 dolara kadar geri çekilme olacağını öngörüyorum 1480 ile 1515 bant aralığını gram altında olacağını düşünüyorum. Fed'in faiz kararı, ECB'nin faiz kararı bulunuyor. Bu yaşanan gelişmeler ile dolar ve ons altında etkili olacağından gramda geniş bant aralığında hareketlenme olabilir.

İslam Memiş’ten şaşırtan açıklama! Haziranın o günü son yatırım fırsatı sunacak! Bakmadan geçmeyin!

SENE SONUNDA 1700 İLE 1800 SÜPRİZ OLMAYACAK!

Gram altın TL'de sene içerisinde 1600 TL'nin yukarı yönlü kırılma yaşayacağını, 1700 ile 1800 TL’nin de bugünkü ekonomik şartlar altında mümkün olduğunu düşünüyorum. Merkez Bankası faiz artışında da dolarda geri çekilme olacağını belirtebilirim. Bu da gram altında 1450 ve 1400'e kadar geri çekilmeye yaşanabilir.

'22 HAZİRAN TARİHİNE DİKKA ETMEK GEREKİYOR'

Elinde TL olan, altın borcu olan kişilerin, 22 Haziran tarihini yakından takip etmesi gerekiyor. Son bir alım fırsatı sunacağını düşünüyorum. Tansiyon yüksek, kur yüksek. Vatandaşın da kafası bir hayli karışık, faiz kararını görmeden kesin karar vermemelidir. Döviz kurlarında ve gram altında bir gerileme mümkün olabilir.

Kısa vadeye bakıldığı zaman altının gram ve onsunda düşüş beklediğimi ifade ettim. 1400'e kadar gram altında, ama kısa vadeli düşüşler kalıcı değildir. Bunun bilmek lazım. Orta ve uzun vadede altın yatırımcısının yüzü gülmeye devam edecek. Bir tarafı ons, bir tarafı gram. Çift ayaklı olduğu için kazandırabilir. Dolardan destek aldı, eylül ayından itibaren ons altında destek alma ihtimali güçlü. İhtiyacı olmayan bozmak için acele etmesin.

Taksi ücretlerine yüzde 50 zam!

İstanbulkartı olanlara müjde! Yetersiz bakiye ile yolculuk yapma devri başlayacak!

FED kararı açıklandı!


Geri Dön