Ekonomi

İslam Memiş'ten son dakika durum değerlendirmesi! En çok kazandıranı açıkladı!

Altın ve finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, son dakika durum değerlendirmesi yaptı. Memiş’in son açıklamasının detayları ortalığı karıştırdı

Altın ve finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, son dönemde döviz kurlarındaki yükseliş nedeniyle birikimlerini nereye yatıracaklarını şaşıran yatırımcılar ve potansiyel yatırımcılar için yeni bir değerlendirme yaptı. Memiş’in son açıklamasının detayları ortalığı karıştırdı. 

Altın ve Finansal Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, 2021 yılı sonundan bu yana kamuoyunun gündeminde ekonomik piyasa değerlendirmeleri ve tahminleri olan kişilerden biri. Kamuoyuna şaşırtıcı açıklamalarda bulunan uzman Memiş, geleceğe yönelik tahminlerini yayınladı. İşte ayrıntılar...

2021 yılının son dönemlerinden bu yana ekonomi piyasalarına ilişkin yaptığı değerlendirmeler ve tahminler ile vatandaşlar tarafından yakından takip edilen isimlerin başında gelen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, geçtiğimiz günlerde TGRT Haber’e katıldı. Vatandaşları şaşırtan açıklamalarda bulunan Uzman Memiş, ileri vadeli tahminlerini de açıkladı.

FED FAİZ KARARLARINA DEĞİNDİ!

TGRT Haber’de katılmış olduğu program kapsamında önemli açıklamalara imza atan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, FED’den gelecek olan açıklamalara ilişkin şu ifadeleri kullandı: “Amerika’da açıklanan son enflasyon yüzde 7,7 oldu. Şu an ise açıklanacak olan enflasyonun yüzde 7,3 olmasını bekliyorum. Daha düşük bir rakam geleceği için piyasaların da bu durumdan olumlu yönde etkileneceğini tahmin ediyorum. Elbette ki küresel piyasalar pozitif yönde etkilenince dolar endeksi de bir miktar gerileyecek, borsa ve emtialar da toparlanacaktır.”

YATIRIM ARAÇLARINA DİKKAT ÇEKTİ!

2023 yılının biraz daha jeopolitik risklere dayanacağını ifade eden Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dünya haritalarının yeniden şekillendiğine dikkat çekti. Altın ve gümüşün yıl boyunca yatırımcılarına kazandırdığını ifade eden Uzman Memiş, tüm baskılamalara rağmen altının bu yıl da yatırımcısının yüzünü güldürdüğünü belirtti. Öte yandan gümüş piyasasına ilişkin de açıklama yapan Memiş, altının bu yıl içerisinde yüzde 40, gümüşün ise yüzde 41 oranında kazandırdığına dikkat çekti.

Garanti'den 10 bin TL'lik Hepsiburada hediye çeki kazanma fırsatı! 
Hesabınıza 3 bin 340 TL yatmış olabilir! Evde bakım maaşı yatan iller!
İş Bankası'ndan yeni yıla özel kampanya! Hemen başvuran 500 TL MaxiPuan'ı kapıyor!