02 / 05 / 2024

İsmail Çoban: Balance Güneşli'de adımıza yakışır bir çizgi tutturacağız!

İsmail Çoban: Balance Güneşli'de adımıza yakışır bir çizgi tutturacağız!

Balance Gayrimenkul, iş hayatının tüm ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği, plaza ofis, cadde ofis, ev ofis, loft ofis ve mağazalardan oluşan ilk projesi Balance Güneşli'yi hayata geçirdi.



Balance Gayrimenkul, iş hayatının tüm ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği, plaza ofis, cadde ofis, ev ofis, loft ofis ve mağazalardan oluşan ilk projesi Balance Güneşli'yi hayata geçirdi. 17 dönüm arazi üzerine yapılacak olan Balance Güneşli'nin toplam inşaat alanı 83 bin metrekare olacak. 


2014 yılı içinde, birinci etabın yanında bulunan 16 dönümlük arazi de projeye dahil edilerek, ikinci etap çalışmaları başlayacak. 


301 BAĞIMSIZ BÖLÜM


 118 plaza ve cadde ofis, İnşaatı sureıı Balance Güneşli'de plaza, cadde ofis, ev ve loft ofisler ile 140 ev ve loft ofisin yanı sıra mağazaların 2015 yılının son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. 

43 mağazanın yer aldığı proje, toplam 301 bağımsız bölümden oluşuyor. Projenin  metrekare ile 178 metrekare hedef kitle odağında Anadolu'da ve bölgede yaşayan arasında değişiyor. Ofis ve konutların metreveya iş yapan işadamları, çalışan gençler ile serbest kare fiyatı 5.360 TLden başlıyor. 


Meslek çalışanları bulunuyor. Proje, küçük ofis ihtiyaç- $olen Yönetim Kurulu Başkanı da olan Balance cı olanlar, genel müdürlüğünü merkezi bir konuma  Çoban, taşımak, irtibat ofisi kurmak, aynı ya da farklı meslek , ettiğimiz güvenilirlik ve istikrardan guç alarak gruplarındaki arkadaşlarıyla birlikte ortak ofis kulesinde de Kaliteden tavız verlanmak isteyenler için de ideal bir seçenek oluşturan, adımıza yakışır bir çizgi tutturacağız. Balanyor. Cadde ofisler 40 metrekare ile 258 metrekare, ce Gayrimenkul, bu alandaki iddiasını Balance Guplaza ve cadde ofisler 159 metrekare ile 1.692 metre arasında değişiyor.



Yeni Akit 


Geri Dön