28 / 04 / 2024

Balance Güneşli'de teslim yaklaştı!

Balance Güneşli'de teslim yaklaştı!

Çikolata ve şekerleme sektörünün önde gelen üreticilerinden Şölen Çikolata'nın sahibi Çoban ailesine ait Balance Gayrimenkul'ün ilk projesi olan Balance Güneşli'de teslim Mart 2016 tarihinde başlayacak.



Çikolata ve şekerleme sektörünün önde gelen üreticilerinden Şölen Çikolata'nın sahibi Çoban ailesine ait Balance Gayrimenkul'ün ilk projesi olan Balance Güneşli'de teslim yaklaştı. Kaba inşaatı dahil inşaat sürecinin yüzde 70'inin tamamlandığı projede, anahtar teslimi Mart 2016'da başlayacak. 


Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, bugüne kadar iş dünyasında elde ettikleri güven ve istikrarı gayrimenkul alanında da sürdürdüklerini belirterek, "Mart 2016'da teslimlerini gerçekleştireceğimiz projemiz, sektöre marka projeler kazandırma hedefimizin ilk adımı oldu. İnşaat kalitesi mimari tasarımı ve teknolojik üstünlükleri ile Güneşli'nin ilk ve tek A+ ofis projesini hayata geçirdik" dedi. 


Projede satışları ve kiralama sürecini devam ettiklerini dile getiren Çoban, şunları söyledi: "Kaliteden taviz vermeden, modern iş hayatının tüm ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak geliştirdiğimiz projemize, genel müdürlük ve bölge müdürlükleri olarak değerlendirmek üzere ulusal ve uluslararası kurumsal şirketler yoğun ilgi gösteriyor. Prestije ve kurumsallığa önem veren bir şirket olarak Şölen de projede yaklaşık 6 bin 500 metrekarelik alanda yönetim ofisi ile yer alacak." Projenin danışmanlarından Servotel Corporation İcra Kurulu Üyesi Melda Bayraktaroğlu, eski bir sanayi bölgesi olan Güneşli'nin yatırımlarla birlikte yeni bir kimliğe kavuştuğunu ifade ederek, son dönemde İstanbul Avrupa Yakası'nda en dikkat çeken bölgelerden birinin Güneşli olduğunun altını çizdi. 


Balance Güneşli, 17 dönüm arazi üzerinde toplam 83 bin metrekare inşaat alana sahip. Yatay ve dikey olmak üzere iki farklı mimarinin kullanıldığı projede, toplam 311 bağımsız bölüm yer alıyor. Balans Güneşli'de plaza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofisler olmak üzere, 40 ile 1700 metrekare aralıklarında büyük ve küçük ölçekli şirketlerin farklı ofis ihtiyacına yönelik alanlar yer alıyor. 

Projede metrekare fiyatları 5 bin 737 ile 7 bin 283 lira arasında değişirken, ofis fiyatları 318 bin liradan başlıyor. 



Dünya



Geri Dön