02 / 05 / 2024

İsmail Sarı: Kira ödeyenler ev sahibi olacak!

İsmail Sarı: Kira ödeyenler ev sahibi olacak!

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, ilçenin sorunlarına yönelik projelerini açıklamaya devam ediyor. Bayraklı için yapılacak projeleri vatandaşa anlattığımda hepsinin gözlerindeki ışığı, heyecanı görebiliyorum dedi...



AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, ilçenin sorunlarına yönelik projelerini açıklamaya devam ediyor. Kentsel dönüşüm meselesinde vatandaşların akıllarında soru işareti bırakmadan tatmin edici hamleler yapılacağını söyleyen Sarı, "Bayraklı için yapılacak projeleri vatandaşa anlattığımda hepsinin gözlerindeki ışığı, heyecanı görebiliyorum. 


İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Binali Yıldırım öncülüğünde yapılan araştırmalar ve planlanan projeler sayesinde çarpık kentleşmeye dur diyecek Bayraklı'ya nefes aldıracağız. 


Kimi çocuğunu, kimi torununu kimi kendi geleceğini düşünerek uzun vadeli projeleri benimsedi. Özellikle kentsel dönüşüm konusunda her gittiğimiz yerde anlattık. Başkaları gibi yuvarlamadan açık ve net konuştuk. Kimin hakkı ne ise onu alacak. 3 dairesi varsa 3, 2 dairesi varsa 2 kat ev sahibi olacaktır" diye konuştu. 



Habertürk Egeli 


Geri Dön