22 / 05 / 2024

Isovoll kentsel dönüşüm projelerine destek veriyor!

Isovoll kentsel dönüşüm projelerine destek veriyor!

Isovoll ile eski binalarda %50, yeni binalarda %70’e varan enerji tasarrufu sıvı halde uygulanarak binayı kolayca saran IsoVoLL yalıtım sıvası, hem eski hem de yeni binalarda kolayca uygulanıyor...



20 yılda, 14 milyon konuta ulaşması beklenen kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan yenileme çalışmaları, şehrin çehresine kazandırdığı yeni ve güvenli yapılar kadar, yalıtımla desteklendiğinde enerji tasarrufuyla da konut sahiplerinin bütçelerine katkıda bulunuyor. Yeni yapılacak olan binaların sadece bugüne değil, gelecekte de güvenle kullanımına imkan veren yalıtım desteğiyle öne çıkan IsoVoLL yalıtım sıvası, eski binalarda %50 enerji tasarrufu sağlarken bu oran yeni binalarda %70’lere varıyor. Depreme karşı bina direncini artıran ve esnek yapısı sayesinde zamanla oluşabilecek deformasyonlara karşı da azami dayanıklılık gösteren IsoVoLL yalıtım sıvası, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında binaların değer kazanmasına imkan veriyor.

 

Isovoll yalıtım sıvasıyla yükselen yaşam standartları

Kış aylarında evleri ısıtmak için doğalgaz faturalarına yansıyan tasarrufu, yaz aylarında olduğumuz bugünlerde de klimaların elektrik harcamalarına yönelik tasarrufuyla dikkat çeken IsoVoLL yalıtım sıvası, iklim değişikliğinin olumsuz etkilerinin evden uzaklaştırılmasına yardımcı oluyor.


Yalıtımda köpük uygulamaya oranla daha kolay uygulanan ve binayı tek parça halinde sarma özelliğiyle dikkat çeken yeni nesil yalıtımın öncülerinden IsoVoLL yalıtım sıvaları, parçalı yalıtım uygulamalarına göre ağırlıkta birkaç tona kadar tasarruf sağlamasıyla da farkını ortaya koyuyor. 


Isovoll ile eski binalarda %50, yeni binalarda %70’e varan enerji tasarrufu

Sıvı halde uygulanarak binayı kolayca saran IsoVoLL yalıtım sıvası, hem eski hem de yeni binalarda kolayca uygulanıyor. Yapıların yaşına bakmadan uygulanabilen Isovoll yalıtım sıvası, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamına dış cepheyi yenileyerek destek vermesinin yanı sıra, bina ömrünü de uzatıyor. 

Eski binalarda %50, yeni binalarda %70’e varan enerji tasarrufuyla yaşam standartlarını yükselten IsoVoLL yalıtım sıvası, dış ortamdaki olumsuz hava şartlarından binaların en az ölçüde etkilenmesini sağlıyor. Eski yapılarda, binanın dış cephesinin yüksek basınçlı suyla yıkanarak eski ve çatlamış boya kalıntılarından arındırılmasıyla yapılan uygulamada, IsoVoLL ısı yalıtım sıvası bina yüzeyinde en sağlam noktaya sıkıca tutunuyor. Yeni yapılarda IsoVoLL yalıtım sıvalarıyla iç yüzeye 0,5- 1cm kalınlığında, dış yüzeye 1-1,5 cm kalınlığında uygulama yapmak yeterli oluyor.  Eski yapılarda ise, 2 cm uygulama ile TS825’teki izolasyon değerleri sağlanabiliyor.


Kış aylarında olduğu kadar içinde bulunduğumuz yaz aylarında da yaşam alanlarına yüksek standartlar, binalara da artı değer kazandıran IsoVoLL yalıtım sıvası, avantajlı özellikleri ve kolay uygulanabilen yapısıyla benzerlerinden ayrılıyor. Cebinizle ve çevreyle dost IsoVoLL yalıtım sıvası, ömür boyu sürecek yüksek performansıyla konut sahiplerinin kazancına destek oluyor.




Geri Dön