27 / 04 / 2024

Ispartakule Evleri Emlak Konut başvuru bedeli ne kadar?

Ispartakule Evleri Emlak Konut başvuru bedeli ne kadar?

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Ispartakule Evleri

Ispartakule Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen konutlar 12 Temmuz'da kura yöntemiyle satışa sunulacak. Peki Ispartakule Evleri Emlak Konut başvuru bedeli ne kadar?



"Ispartakule Evleri Emlak Konut başvuru bedeli ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan projenin genel özellikleri hakkında bilgi verelim. Toplamda 1.849 adet daireden meydana gelen projede satışa sunulan konut sayısı 1.500 adet olarak belirlendi.


Başvuruları 3 Temmuz'a kadar devam edecek olan  Ispartakule Evleri   Emlak Konut GYO  tarafından inşa ediliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerine yer veriliyor.


İstanbul Avcılar'da hayata geçirilen Ispartakule Konutları'nın sözleşme tarihi itibariyle 36 ay içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor. Projede 15 bin TL'den başlayan peşinatla ödeme yapılabiliyor.


Alt gelir grubu ve orta gelir grubu ile şehit ailesi, engelli ve gazi kategorisinde kurayla satışa çıkan Ispartakule Evleri ödeme seçenekleri kapsamında 240 ay taksit uygulanıyor. Projede taksit ödemeleri teslimden sonra başlıyor. 


Ispartakule Evleri Emlak Konut başvuru bedeli ne kadar?

T. Vakıflar Bankası A.Ş.nin şubeleri tarafından kabul edilen Ispartakule Konutları başvuru bedeli alt gelir grubu için bin TL, orta gelir grubu için ise 5 bin TL olarak belirlendi.


Ispartakule Evleri alt gelir grubu başvuru şartları nelerdir?

1-) Başvuru yapan kişi T.C. Vatandaşı olmalıdır.

2-) Kişi 18. yaşını doldurmuş olmalıdır.

3-) Kişi; kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapabilir.

4-)  Tüzel Kişilikler (Şirket, dernek, vakıf, vb.. ) başvuru yapamayacaktır. Başvuru yapmış olması halinde ise kuraya dahil edilmeyecektir.

5-)  Konut satın almak için başvuruda bulunanların İstanbul İl sınırları içerisinde 2 (iki) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir.

6-)  Başvuruda bulunan kişilerin, T.C. sınırları dahilinde kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı herhangi bir bağımsız bölüm bulunmaması ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.den gayrimenkul satın almamış (sözleşme devri yapanlar satın almış kabul edilecektir.) olmaları şartları aranacaktır.


Ispartakule Evleri orta gelir grubu başvuru şartları nelerdir?

1-) Başvuru yapan kişi T.C. Vatandaşı olmalıdır.

2-) Kişi 18. yaşını doldurmuş olmalıdır.

3-) Kişi kendi adına ancak bir başvuru yapabilir.

4-) Tüzel Kişilikler (Şirket, dernek, vakıf, vb. ) başvuru yapamayacaktır. Başvuru yapmış olması halinde ise kuraya dahil edilmeyecektir.


Ispartakule Evleri özel durum grubu başvuru şartları nelerdir?

1-) Özel durumdan sadece, Şehit eşleri ve yetimleri, Gaziler ve Engelliler (engellilik oranı en az %70 olmalıdır.) başvuru yapabilirler.

2-) Başvuru yapan kişi T.C. Vatandaşı olmalıdır.

3-) Kişi 18. yaşını doldurmuş olmalıdır.

4-) Kişi; kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapabilir.

5-) Tüzel Kişilikler (Şirket, dernek, vakıf, vb.. ) başvuru yapamayacaktır. Başvuru yapmış olması halinde ise kuraya dahil edilmeyecektir.

6-) Başvuruda bulunan kişilerin, T.C. sınırları dahilinde kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı herhangi bir bağımsız bölüm bulunmaması ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.den gayrimenkul satın almamış (sözleşme devri yapanlar satın almış kabul edilecektir.) olmaları şartları aranacaktır.


22 soruda Emlak Konut Ispartakule Evleri!


Satış duyurusu için tıklayın


Ispartakule Evleri Emlak Konut iletişim

Telefon: 0216 579 15 15 

Web: www.emlakkonut.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön