02 / 05 / 2024

İstanbloom Konutları'nda metrekaresi 7 bin dolara!

İstanbloom Konutları'nda metrekaresi 7 bin dolara!

DB Mimarlık’ın kurucusu Bünyamin Derman tarafından tasarlanan İstanbloom Konutları'nda metrekare birim fiyatı 7 bin dolardan başlıyor. İstanbloom'da toplam 165 bağımsız bölüm bulunacak



Bünyamin Derman tarafından tasarlanan İstanbloom Konutları'nın iç tasarımları Mahmut Anlar tarafından gerçekleştiriliyor.  Zincirlikuyu'da inşa edilen İstanbloom, 14 bin 760 metrekare arsa üzerine konumlanıyor.

46 katlı olarak inşa edilen İstanbloom projesinde 5 bin 600 metrekare yeşil alana ayrılacak. Projede metrekare birim fiyatı 7 bin dolardan başlıyor.

Esin Yapının geliştirdiği İstanbloom projesi, bulunduğu lokasyonla farklılık kazanıyor. 165 ayrı konut ve ofis katlarından oluşan yapı, toplam 46 kat olarak tasarlanıyor.

Büyükdere Caddesi’nden ulaşılacak olan proje, İstanbul’un en merkezi yerinde, kentin ulaşım ve sosyal olanaklarına yüksek standartlarla cevap veriyor olacak. Sıra dışı mimarisi ile dikkat çeken yapı, İstanbul’da nirengi noktası yaratmaya aday.   

5600 metrekaresi yeşil alana ayrılmış durumda olan İstanbloom, bulunduğu coğrafyanın dokusuyla uyumlu bir şekilde hayata geçiriliyor.

Evinin tavanında gökyüzünü görmek isteyen konut sakinlerinin varlığını dikkate alan bir mimari anlayış ile inşa edilen yapı yüksek tavanlı konutların ortaya çıkmasına neden olmuş.  Yapının mimari diline göre, gökyüzünü görmeyi sağlamak, İstanbloom'da yaşayacak insanların evrenleşme duygusunu da tatmin edecek. Bazı düşünürlere göre, ‘ikamet etmekle var olmak aynı şeydir’. İstanbloom’da insanı öne çıkaran iç düzenleme, mekanın kişiye göre kimlik kazanmasını da sağlıyor. 

Temeli atılan İstanbloom projesinde teslimlerin 2011 yılının Ekim ayında yapılması planlanıyor. Konut ve ofislerden oluşacak olan İstanbloom'da toplam 165 bağımsız bölüm bulunacak.

 

http://esinyapi.com/

0212 274 72 79

 

http://istanbloom.com/


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön