30 / 04 / 2024

İstanbloom projesi lüks ofisleri ile fark yaratıyor!

İstanbloom projesi lüks ofisleri ile fark yaratıyor!

Zincirlikuyu 'da Esin Yapı tarafından hayata geçirilen ‘İstanbloom ' projesi farklı daire tipleri, lüks ofislerinin yanı sıra girişindeki butik çarşısı ve kütüphanesi ile de farklılık yaratıyor  



Zincirlikuyu 'da Esin Yapı tarafından hayata geçirilen ‘İstanbloom ' projesi farklı daire tipleri, lüks ofislerinin yanı sıra girişindeki butik çarşısı ve kütüphanesi ile de farklılık yaratıyor. Bünyamin Derman tarafından tasarlanan projenin girişinde yer alan kütüphanenin tasarımı da Mahmut Anlar 'a ait.  

İstanbloom,   şehrin en işlek bölgesinde kentin tüm dinamizmini hissettiren aynı zamanda da yeşili ile sakinliği ve dinginliği yaşayabileceğiniz bir proje.     34 konut, 3 penthouse, 3 ofis katı, 2 teknik ve sosyal kat, 4 otopark katı olmak üzere toplam 46 kattan oluşan İstanbloom projesi iç avluları ve kat bahçeleri ile doğadan vazgeçemeyenler için bir alternatif yaratıyor.

 çarşıdan Alışveriş Kütüphaneden Kitap …

Projenin hemen girişinde bulunan butik çarşı ev ve ofis sahiplerinin tüm ihtiyaçlarına pratik bir çözüm sağlıyor. Proje sahipleri bu çarşının oluşmasında en önemli payın öncelikle sıcak bir atmosfer ve mini bir mahalle yaratma hissi olduğunu belirtiyorlar.   AVM 'ler gibi büyük ölçekli bir mekan yaratmak istemediklerini, insanların ev ya da işyerlerine geldiklerinde çok fazla karışıklık yaşamadan sakin ve huzurlu bir biçimde giriş yapmalarına önem verdiklerini de sözlerine ekliyorlar.

Bünyamin Derman: “İstanbloom Kenti Anlatmak ve Anlamak İçin Yapılmış Bir Yapıdır ”

İstanbloom 'un kenti anlatmak ve anlamak için yapılan bir yapı olduğunun altını çizen Bünyamin Derman,   yapının konumu itibariyle Karadeniz 'den Marmara 'ya, tarihi yarımadadan Üsküdar 'a denk geniş bir panoramaya sahip olduğunu da belirtti.

 


Geri Dön