03 / 05 / 2024

İstanbloom Zincirlikuyu Projesi'nde metrekaresi 6 bin dolara!

İstanbloom Zincirlikuyu Projesi'nde metrekaresi 6 bin dolara!

Metrekare ortalama satış fiyatı 6000 ila 8000 bin dolar olan İstanbloom"un Nisan 2013"te teslim edilmesi planlanıyor. İstanbloom Zincirlikuyu Projesi'nde peşin alımlarda yüzde 5 indirim yapılıyor



Esin Yapı tarafından Zincirlikuyu"da hayata geçirilen İstanbloom, 9 bin 300 metrekare alan üzerinde 77 bin 402 metrekare inşaat alanına sahip bir proje. Yapımına Ekim 2010"da başlanan projenin Nisan 2013"te teslim edilmesi planlanıyor.

Toplam 165 adet konuttan meydana gelen İstanbloom"da 108 metrekare 1+1"ler ile 306 metrekare 4+1 dubleksler yer alıyor.

Fiyatların 558 bin dolardan başladığı projede peşin alımlarda yüzde 5 indirim yapılırken; vadeli alımlarda yüzde 35 peşin, kalan 24 ay sıfır faizle ödenebiliyor.

Metrekare ortalama satış fiyatı 6000 ila 8000 bin dolar olan İstanbloom"un özelliklerini şu cümlelerle açıklamak mümkün;

Kentin yakınında olup kent karmaşasından uzak, dingin ve sağlıklı bir çevreye sahipt. İstanbul"un hareketli hayatına yakın olan proje huzurlu doğasıyla da bireylere güzel bir atmosfer sağlamakta. 24 saat güvenlik, bitki ve bahçe bakımı, sağlık hizmetleri, consierge servisi, mesaj ve uyandırma servisi, araç veya uçak kiralama hizmeti taksi, shuttle ve araba yıkama, kuru temizleme, kuaför ve terzi hizmeti, vale servisi, aşçı ve garson kiralama, parti desteği ve catering hizmetleri yer alıyor. Mahmut Anlar imzası taşıyan evler modern, yeni modern, klasik, yeni klasik olmak üzere 4 farklı tarzı içeriyor.

İstanbul'un yeni ve en prestijli hattında yer alan proje; zarif mimarisi, özel iç mimari tasarı double facadeları, dikey   bahçeleri, çevre dostu yapısıyla dikkat çekiyor.  

Projenin ofis katları yatayda yayılmış, aynı kat içinde birleştirilebilen ve ayrılabilen farklı büyüklükte ofis alanlarından oluşuyor.   İç bahçelerle bir arada olan ofis alanlarının bu farklı düzenlemesi, maksimum gün ışığı ve peyzajın rahatlatıcı etkisini gün boyunca çalışma ortamında hissedilmesini sağlıyor.

46 katlı tek bloktan meydana gelen İstanbloom"un yüzde 20"si satılmış durumda bulunuyor.

Bünyamin Derman"ın mimarlığını, Mahmut Anlar"ın da iç mimarlığını üstlendiği proje, A, A+ hedef kitleye hitap ediyor.

Yatırım maliyeti 150 milyon dolar olan İstanbloom Zincirlikuyu Projesi'nde sunulan hizmetler arasında;   24 saat güvenlik, bitki ve bahçe bakımı, sağlık hizmetleri, concierge servisi, mesaj ve uyandırma servisi, araç veya uçak kiralama hizmeti, taksi, shuttle ve araba yıkama, kuru temizleme hizmetlerinin yanı sıra kuaför ve terzi sağlama hizmeti, vale servisi, aşçı ve garson kiralama, parti desteği ve catering yer alıyor¦

www.istanbloom.com
0212 2741020



Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön